Miracol de iarnă în comuna Dumbrăvița: Digul transformat în pârtie de săniuș

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
VIDEO: Distracție mare, lângă Timișoara, unde zona unui dig s-a transformat într-o veritabilă stațiune de iarnă! Zeci de copii au ieșit la săniuș

Comuna Dumbrăvița, din județul Timiș, a fost martora unui adevărat miracol de iarnă, chiar dacă ninsorile nu au prea învăluit zona în ultima perioadă. Locuitorii comunei s-au mobilizat și au ieșit la săniuș pe o pârtie improvizată, creată cu ajutorul unui tun de zăpadă. Inițiativa a venit din partea consilierului local Alina Sperlea, care s-a gândit să aducă un strop de magie iernii în comunitatea sa.

Astfel, digul de la ieșirea din localitate a fost transformat într-o pârtie de derdeluș, atrăgând atenția mai ales copiilor, dar și a adulților care și-au amintit de copilărie. Micuții, însoțiți de bucurie și strigăte de entuziasm, s-au adunat pe pârtie pentru a se bucura de zăpadă și pentru a se distra. Atmosfera veselă și prietenoasă a adunat și adulții, creând o atmosferă deosebită în comunitate.

Evenimentul a fost completat de delicioasele preparate la ceaun, de focul de tabără, vinul fiert, ciocolata caldă și focurile de artificii. Astfel, locuitorii comunei Dumbrăvița au redescoperit farmecul iernii și au trăit momente pline de bucurie și încântare. Digul, care în mod normal este doar o simplă movilă de pământ, a devenit mult mai mult decât atât, aducând comunitatea mai aproape și creând amintiri frumoase pentru toți cei prezenți.

Consilierul local Alina Sperlea a explicat că a avut în vedere să scoată oamenii din case și să le ofere ocazia de a socializa și de a se distra împreună, așa cum se întâmpla pe vremuri. Ea a dorit să aducă un strop de magie în inimile tuturor, în special în ale copiilor, știind cât de mult le place să se joace în zăpadă. Deși iernile nu mai sunt ca pe vremea când erau ei mici, Alina Sperlea a arătat că se poate face imposibilul posibil, cu puțin efort fizic și financiar.

Astfel, prin transformarea digului într-o pârtie de săniuș, ca într-o stațiune montană, Alina Sperlea și locuitorii comunei Dumbrăvița au reușit să aducă bucurie și să ofere o experiență de neuitat celor prezenți. Această inițiativă a demonstrat că chiar și într-o perioadă în care zăpada nu este atât de generoasă, o comunitate unită poate crea momente speciale și poate transforma situațiile obișnuite în experiențe deosebite.

Sursa: www.sursadevest.ro

Miracol de iarnă, în comuna Dumbrăvița, unde, cu mic cu mare, locuitorii au ieșit la săniuș, în ciuda faptului că ninsorile au cam ocolit județul Timiș.

Cu ajutorul unui tun de zăpadă, consilierul local Alina Sperlea a transformat digul de la ieșirea din localitate, într-o pârtie de derdeluș.

A creat un cadru autentic de iarnă, iar zona a devenit, în acest weekend, un adevărat punct de atracție, în special pentru copii.

Cu râsete și strigăte de bucurie, micuții și-au dat întâlnire pe pârtie, iar atmosfera veselă și prietenoasă a adunat și adulții care și-au aminitit de copilărie.

Nu lipsesc nici delicioasele preparate la ceaun, focul de tabără, vinul fiert, ciocolata caldă și focurile de artificii.

Astfel, oamenii au redescoperit farmecul iernii, iar digul din Dumbrăvița a devenit mult mai mult decât o simplă movilă de pământ.

„Mă bucur că am reușit să îi scot pe dumbrăvițeni din case, să facem împreună puțină mișcare și să socializăm, așa cum făceam pe vremuri. Mi-am dorit să aduc un strop de magie în inimile tuturor, în special ale copiilor. Și eu am copii și știu cât de mult le place să se joace în zăpadă, iar dacă iernile nu mai sunt ca pe vremea când eram noi mici, am decis să arăt că se poate, cu puțin efort fizic și financiar, să facem imposibilul posibil. Și iată că avem o pârtie de săniuș, ca în stațiune montană. Împreună, am transformat digul, în munte”, a spus Alina Sperlea.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Noul BMW M2

Performanta si eleganta: Noul BMW M2

Noul BMW M2 a fost lansat recent, aducând cu el o mulțime de inovații și upgrade-uri care îl fac...

Read More...

Sărbătorita zilei la CS Dinamo – 13 iunie: Bianca BECALI, medaliată cu bronz la Mondiale și Europene în proba individuală de sabie

Astăzi, la CS Dinamo, sărbătorim o sportivă de succes, Bianca Becali, născută în 1988, care a obținut medalii de...

Read More...
[FOTO] Respect și memorie eternă! Ziua Eroilor a fost marcată și la Lugoj

Omagierea Eroilor în Lugoj, de Ziua Înălțării Domnului

În ziua de 13 iunie, orașul Lugoj a comemorat Ziua Eroilor, marcând totodată și sărbătoarea Înălțării Domnului. Evenimentul a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro