Primarul din Negrești dezvoltă parcuri de joacă și asfaltează străzi pentru bucuria copiilor

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Noi investiții în orașul Negrești! Unele au fost finalizate, pentru altele au fost semnate contractele- FOTO

Primarul din Negrești, Cristinel Rusu, a finalizat recent un nou parc de joacă pentru copii în oraș. Aceasta este o veste bună pentru comunitatea locală, deoarece parcurile de joacă sunt locuri importante pentru dezvoltarea și distracția copiilor. Potrivit primarului, acesta a investit în achiziționarea și amenajarea echipamentelor de joacă pentru copiii până în 6 ani, în parcul din fața Casei de cultură.

Este demn de remarcat faptul că primarul Rusu nu s-a oprit aici, ci a continuat să se implice în dezvoltarea orașului prin asfaltarea a încă 16 străzi. Aceasta a fost posibilă datorită semnării unui contract de finanțare în prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea. Astfel, străzile din Negrești vor fi îmbunătățite și vor oferi un acces mai facil și confortabil pentru locuitori.

Este important de menționat că această finanțare provine de la bugetul statului prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Primarul Rusu a apreciat sprijinul consistent și continuu acordat orașului Negrești de către ministrul Nelu Tătaru, cu care s-a întâlnit recent la Palatul Parlamentului pentru a discuta și alte proiecte importante pentru oraș.

Prin aceste inițiative, primarul Cristinel Rusu demonstrează că este preocupat de bunăstarea și dezvoltarea comunității sale. Investițiile în parcuri de joacă și infrastructură reprezintă semne ale unei administrații active și dornice de a crea un mediu favorabil pentru locuitorii orașului Negrești. Este de așteptat ca aceste proiecte să aducă beneficii pe termen lung și să contribuie la creșterea calității vieții în zonă.

Sursa si Foto: stiriest.ro

“Bucuria copiilor se transmite instantaneu tuturor celor din jur! Putem deveni mai buni, mai veseli și mai optimiști privind și trăind bucuria copiilor pe care îi avem lângă noi”, susține primarul din Negrești, liberalul Cristinel Rusu.
Acesta afirmă că a finalizat un nou parc de joacă pentru copii în orașul Negrești, în spatele blocului 2 lângă Liceul tehnologic ”Nicolae Iorga”.
“De asemenea în parcul din fața Casei de cultură am achiziționat și amenajat câteva echipamente de joacă pentru copiii până în 6 ani care aduc bucurie deopotrivă părinților, bunicilor și copiilor.
Dacă în anii anteriori am reamenajat unele parcuri existente pentru copii în oraș, în acest an am găsit resursele necesare pentru a construi altele noi.
Nevoia pentru parcuri de joacă noi există, inclusiv în satele aparținătoare și vă asigur că ne preocupă această nevoie”, a declarat primarul din Negrești.

Edilul mai anunță că în prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, a semnat contractul de finanțare pentru asfaltarea a încă 16 străzi din orașul nostru, după cum urmează:

 • str. Aleea Nucilor
 • str. George Enescu,
 • str. Ciprian Porumbescu
 • str. Cloșca,
 • str. Crișan,
 • str. Dacia,
 • str. Dimitrie Cantemir,
 • str. Nicolae Iorga,
 • str. Rozelor,
 • str. Traian,
 • str. 8 Martie,
 • str. Decebal,
 • str. Aleea Plopilor,
 • str. Nucului,
 • str. Negrea,
 • drum exploatare Parpanița.
  “Finanțarea este asigurată de la bugetul statului prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. În perioada următoare vom întocmi documentația pentru scoaterea la licitație a proiectării și execuției lucrărilor de asfaltare.
  Tot ieri, m-am întâlnit la Palatul Parlamentului cu domnul ministru Nelu Tătaru și am discutat despre alte proiecte pe care orașul Negrești le așteaptă.
  Mulțumesc și pe această cale domnului Nelu Tătaru pentru sprijinul consistent și continuu pe care îl acordă orașului nostru”, a mai declarat Cristinel Rusu.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

Concertele de la Cluj-Napoca și București ale legendarului tenor PLACIDO DOMINGO vor fi REPROGRAMATE

București, 19 februarie – Legendarul tenor Placido Domingo a fost nevoit să-și anuleze călătoria în România, din motive medicale;...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro