Primarul din Caracal, indiferent de tragedia produsa la firma fiului sau

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, a făcut o declarație șocantă în legătură cu pompierii răniți în urma exploziei de la Crevedia. Într-un interviu acordat postului de televiziune Romania TV, acesta a afirmat că problema celor răniți este strict a lor.

Întrebat dacă este conștient că au murit oameni în urma tragediei, primarul Ion Doldurea a răspuns cu nepăsare: “Stiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”.

Această declarație halucinantă a stârnit indignarea opiniei publice și a creat un val de critici la adresa primarului. O astfel de atitudine lipsită de empatie față de cei care și-au pus viața în pericol pentru a salva alții este de neacceptat.

Ion Doldurea a susținut că în momentul exploziei se afla în străinătate, pregătindu-se să participe la o conferință, dar va reveni de urgență în țară cu primul avion. De asemenea, acesta a menționat că fiul său se află acum sub anchetă.

După explozia de la Crevedia, 32 de pompieri și 2 jandarmi au fost răniți și transportați la spitalele din București cu arsuri la față și mâini.

Ion Doldurea a fost impus de baronul PSD Paul Stănescu în 2019 în funcția de președinte al PSD Caracal, în locul lui Dan Ciocan, care dorea să preia controlul organizației PSD Olt de la Stănescu. Tot Paul Stănescu l-a susținut pe Doldurea senior ca și candidat la Primăria Caracal, poziție pe care acesta a câștigat-o în 2020.

Chimist de profesie, Ion Doldurea a fondat mai multe companii, inclusiv în domeniul carburanților, pe care le-a transferat ulterior pe numele fiilor săi, conform informațiilor furnizate de Olt Alert.

Este regretabil să vedem cum un primar ales de cetățeni își exprimă o atitudine atât de nepăsătoare față de viața și siguranța pompierilor care își riscă zi de zi viața pentru a proteja comunitatea. Este necesar ca astfel de comportamente să fie sancționate pentru a asigura demnitatea și respectul cuvenit celor care ne apără. Sursa: ImpactPress.ro
Foto: Impactpress.ro

Ion Doldurea, primarul din Caracal si tatal patronului firmei unde a avut loc explozia de la Crevedia, a declarat despre pompierii raniti ca “e problema lor”.

Intr-un interviu pentru Romania TV, imediat dupa incendiu, Ion Doldurea, primarul din Caracal, a vorbit despre tragedia produsa la firma fiului sau, Ionut Doldurea, ocazie cu care a facut o declaratie halucinanta.

Intrebat daca stie ca au murit oameni, primarul din Caracal a raspuns: „Stiu. Este vorba despre o persoana. Ceilalti, pompierii, este problema lor”.

Ion Doldurea a zis ca in momentul exploziei se afla in strainatate unde se pregatea sa participe la o conferinta, dar va reveni de urgenta in Romania cu primul avion. De asemenea, acesta a mai ca fiul sau “discuta acum cu procurorii”.

Dupa explozia de la Crevedia, 32 de pompieri si 2 jandarmi au fost raniti si au ajuns la spitale din Bucuresti cu arsuri la fata si maini.

Ion Doldurea a fost impus de baronul PSD Paul Stanescu in 2019 la sefia PSD Caracal in locul lui Dan Ciocan, care voia sa preia controlul in organizatia Olt a PSD tocmai de la Stanescu.

Tot Paul Stanescu, actualul secretar general PSD, l-a impus pe Doldurea sr. candidat la Primaria Caracal, pe care acesta a si castigat-o in 2020.

Chimist de profesie, Doldurea a infiintat mai multe firme, inclusiv din domeniul carburantilor, pe care, potrivit Olt Alert, le-a trecut apoi pe numele fiilor sai. (Mara Ion)



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro