Primarul din Botoroaga, reținut pentru agresiune sexuală asupra unei adolescente de 17 ani

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Primar din Teleorman, un bărbat trecut de 60 de ani, a fost reținut pentru agresiune sexuală – incomod-media.ro

Primarul comunei Botoroaga, din județul Teleorman, a fost reținut astăzi sub acuzația că a agresat sexual o adolescentă de 17 ani. Potrivit anchetatorilor, fapta s-ar fi petrecut în ziua de 21 august 2023, în sediul Primăriei, după orele de program.

Potrivit relatării fetei, bărbatul a abordat-o când se deplasa pe jos către parcul din Botoroaga, pentru a se întâlni cu un prieten. Inițial, adolescenta a refuzat să urce în mașina primarului, însă după ce acesta i-a spus că este primarul comunei, a cedat. El a dus-o apoi în Primărie, unde s-ar fi produs agresiunea sexuală.

Prietenul fetei a povestit că a sunat-o pe aceasta și, în timpul convorbirii, ea a menționat că este în Primărie cu primarul. Ulterior, primarul a luat-o de mână, a dat-o afară din Primărie și a urcat-o în mașină, spunând că o va duce în fața parcului. Prietenul a sunat imediat la poliție, iar după câteva minute primarul s-a prezentat la el și l-a întrebat de ce a sunat la 112.

Cu toate acestea, polițiștii din Teleorman nu au luat în considerare plângerea prietenului fetei și chiar i-au reproșat că ea nu trebuia să urce în mașină și că putea să se dea jos oricând. Mai mult, polițiștii l-au avertizat pe prieten că, dacă depune plângere, va fi amendat.

Fata a reclamat cele întâmplate la o secție de poliție din București, unde locuiește într-un centru de plasament. Ea susține că primarul a atins-o pe picior, a încercat să o sărute și i-a făcut aluzii sexuale. În plus, se pare că nu este singura victimă a edilului. Alte două fete, de 14 și 15 ani, ar fi primit propuneri indecente în schimbul unor sume de bani.

Primarul neagă acuzațiile și își acuză adversarii politici pentru situația în care se află.

Astăzi, polițiștii din București au efectuat percheziții la domiciliul primarului și la Primărie, de unde au ridicat înregistrările de pe camerele video. Ancheta continuă, iar autoritățile vor reveni cu detalii suplimentare.

(Articol realizat de Incomod Media, sursa de informații: explozivnews24.ro)

Sursa: incomod-media.ro

Primarul comunei Botoroaga, din județul Teleorman, un bărbat trecut de 60 de ani, a fost reținut, astăzi – 18 septembrie 2023, sub acuzația că a agresat sexual o adolescentă de 17 ani. Fapta s-ar fi petrecut în ziua de 21 august 2023, chiar în sediul Primăriei, după orele de program.

Fata le-a povestit anchetatorilor că bărbatul a abordat-o în Târnava, când se deplasa pe jos către parcul din Botoroaga, pentru a se întâlni cu prietenul său – Sorin. Inițial, nu a vrut să urce în mașina acestuia. După ce i-a spus că este primarul din Botoroaga, a cedat, apoi i-a dat mesaj prietenului său. Edilul a dus-o în Primărie.

„Am sunat-o, am întrebat-o unde este, mi-a spus că în primărie, cu domn’ primar, s-a întrerupt. Dumnealui i-a spus că de ce mi-a spus că e cu el în primărie, a luat-o de mână, a dat-o afară, a urcat-o în maşină şi să o ducă în faţa parcului.

Am sunat la 112, am vorbit la 112, după 3 minute a venit domn’ primar la mine că de ce am sunat la 112, el fiind anunţat după 3 minute după ce am închis convorbirea”, povestește prietenul fetei.

Mai spune acesta că polițiștii din Teleorman nu i-au băgat în seamă.

„Mi-au spus că e vina noastră, că ea nu trebuia să urce în maşină, că se putea da oricând jos din maşină, ne-a învinovăţit pe noi. Că noi suntem de vină. Mi-au spus că dacă depun plângere în seara aia, o să mă amendeze”.

Adolescenta a reclamat cele întâmplate la o secție de poliție din capitală. Tânăra susține că edilul a atins-o pe picior, a încercat să o sărute și i-a făcut aluzii sexuale. Se pare că nu este singura victimă a edilului. Alte două fete, de 14 și 15 ani, ar fi primit propuneri indecente de la edil, în schimbul unor sume de bani – scrie explozivnews24.ro. Primarul neagă acuzaţiile şi dă vina pe adversarii săi politici.

Tânăra care a avut curajul să depună plângere împotriva primarului din Botoroaga trăiește într-un centru de plasament din București și venise, pe perioada verii, la domiciliul mamei sale, în satul Tunari, comuna Botoroaga.

Astăzi, polițiștii din București au efectuat percheziții la domiciliul edilului, dar și la Primărie, de unde au ridicat înregistrările de pe camerele video.

Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Trecerea în neființă a general-locotenentului Ionel CRĂCIUN

Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului general-locotenent (rtg) dr.ing. Ionel CRĂCIUN, fost comandant al pompierilor din...

Read More...

Medaliații la individual și la echipe la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică

Recent, la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică, s-au acordat medalii la nivelul Junioare II, Nivel...

Read More...

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro