Prima revedere acasă a echipei feminină de baschet Rapid, sâmbătă, în Giulești, cu Getica 95 – FCC Baschet UAV Arad

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa feminină de baschet a Rapidului se pregătește pentru prima revedere de acasă din acest an. Sâmbătă, de la ora 12:00, în Giulești, acestea vor întâlni una dintre formațiile de top ale Ligii Naționale de Baschet, Getica 95 – FCC Baschet UAV Arad. Partida se anunță una interesantă și plină de suspans, iar fanii au ocazia de a-și susține echipele favorite.

Biletele pentru acest meci sunt disponibile pe platforma entertix.ro, iar organizatorii îi îndeamnă pe toți iubitorii de baschet să vină și să ofere suport echipelor. Cu siguranță, atmosfera va fi una incendiară și va aduce un plus de motivație pentru jucătoarele de pe teren.

Echipa feminină de baschet a Rapidului a avut un parcurs bun în acest sezon, reușind să obțină rezultate remarcabile în campionat. Cu toate acestea, partida de sâmbătă se anunță a fi una dificilă, dat fiind faptul că adversarele sunt una dintre formațiile de top ale Ligii Naționale de Baschet.

Getica 95 – FCC Baschet UAV Arad este o echipă puternică, cu jucătoare talentate și experimentate. Aceasta se află într-o formă bună și este determinată să obțină o victorie în acest meci. Cu toate acestea, echipa Rapidului nu se lasă intimidată și este hotărâtă să ofere o partidă spectaculoasă.

Biletele pentru acest meci pot fi achiziționate online, prin intermediul platformei entertix.ro. Organizatorii îi încurajează pe toți fanii să susțină echipa feminină de baschet a Rapidului și să fie alături de ele în acest meci important.

Astfel, sâmbătă, de la ora 12:00, Giuleștiul va fi gazda unei partide de baschet spectaculoase între Rapid și Getica 95 – FCC Baschet UAV Arad. Echipa feminină de baschet a Rapidului are nevoie de susținerea fanilor pentru a obține o victorie importantă în fața unei echipe puternice. Așadar, hai, Rapid!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Se apropie prima revedere de acasă din acest an cu baschetbalistele noastre! Echipa feminină de baschet joacă sâmbătă, de la ora 12:00, în Giulești, cu una dintre formațiile de top ale Ligii Naționale de Baschet Getica 95 – FCC Baschet UAV Arad. Biletele sunt disponibile pe entertix.ro Vă așteptăm să le susțineți pe fete! Hai, Rapid! Echipa feminină de baschet a Rapidului joacă sâmbătă, de la ora 12:00, în Giulești, cu una dintre formațiile de top ale Ligii Naționale de Baschet Getica 95 – FCC Baschet UAV Arad. Biletele sunt disponibile aici http://tinyurl.com/RapidArad Vă așteptăm să ne susțineți!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro