Posibilități de cartografiere a rezultatelor științifice în Iași și media națională

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Posibilități de cartografiere a rezultatelor științifice; benchmarking privind performanțele cercetării științifice în Iași și media națională, respectiv București și Cluj – Academia Română, Filiala Iași

Academia Română – Filiala Iași organizează seria lunară de conferinţe sub genericul „PRELEGERI ACADEMICE” și invită publicul să participe la conferința cu tema „Posibilități de cartografiere a rezultatelor științifice; benchmarking privind performanțele cercetării științifice în Iași și media națională, respectiv București și Cluj”. Evenimentul va avea loc pe data de 26 ianuarie 2024, începând cu ora 11.00, în Aula Filialei din Iași.

Seria „PRELEGERI ACADEMICE” este concepută pentru a aduce în atenția publicului larg dezbateri pe teme științifice actuale și pentru a contribui la viața culturală a comunității ieșene. Astfel, conferințele organizate de Academia Română – Filiala Iași reprezintă o oportunitate pentru cei interesați să se informeze și să participe la discuții de specialitate.

Tema conferinței din luna ianuarie se concentrează pe posibilitățile de cartografiere a rezultatelor științifice și pe benchmarking-ul performanțelor cercetării științifice în Iași, în comparație cu media națională, dar și cu orașele București și Cluj. Această abordare permite o analiză mai detaliată a evoluției cercetării științifice în Iași și oferă o perspectivă comparativă cu alte centre academice din România.

Conferința se va desfășura în Aula Filialei Academiei Române – Filiala Iași, un spațiu adecvat și prestigios pentru a găzdui un astfel de eveniment. Participanții vor avea ocazia să asculte prelegeri susținute de experți în domeniul cercetării științifice și să participe la discuții și dezbateri pe marginea subiectului abordat.

Această inițiativă a Academiei Române – Filiala Iași reprezintă un efort important de a promova cercetarea științifică și de a aduce în prim-plan rezultatele obținute de comunitatea academică din Iași. Prin organizarea acestor conferințe, Academia Română își propune să informeze și să implice publicul în discuții de actualitate din domeniul științific.

Astfel că, cei interesați sunt invitați să participe la conferința „Posibilități de cartografiere a rezultatelor științifice; benchmarking privind performanțele cercetării științifice în Iași și media națională, respectiv București și Cluj”, care va avea loc pe 26 ianuarie 2024, începând cu ora 11.00, în Aula Filialei. Aceasta reprezintă o ocazie unică de a afla informații valoroase despre cercetarea științifică din Iași și despre poziția acesteia în contextul național.

Sursa: acadiasi.org

Academia Română – Filiala Iași organizează seria lunară de conferinţe sub genericul „PRELEGERI ACADEMICE” și vă invită să participați la conferința Posibilități de cartografiere a rezultatelor științifice; benchmarking privind performanțele cercetării științifice în Iași și media națională, respectiv București și Cluj.

Manifestarea va avea loc vineri, 26 ianuarie 2024 începând cu ora 11.00 în Aula Filialei.

Seria „PRELEGERI ACADEMICE” este destinată publicului larg oferind dezbateri pe teme științifice actuale contribuind astfel la viața culturală a comunității ieșene.

Afișul conferinței



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: acadiasi.org

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița – unul dintre cele mai frumoase parcuri naționale din România, cu numeroase specii de plante și animale rare.

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița este una dintre cele mai frumoase locații de vizitat din România, oferind o combinație unică...

Read More...

Victorie clară pentru Dinamo în Liga 3, play-off, cu scorul final 7-3

Echipa de fotbal Dinamo București a obținut o victorie clară în fața echipei CS Blejoi, într-un meci din Liga...

Read More...

Explorând Universul: Analiza datelor de la telescopul Hubble

Astăzi o să vorbim despre una dintre cele mai incredibile invenții ale omenirii: telescopul Hubble. Acest instrument extraordinar a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro