Prelungirea înscrierilor la Campionatele Naționale de Șah

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În urma anunțului important făcut de Federația Română de Șah, se pare că înscrierile la Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori au fost prelungite până în data de 8 aprilie, ora 16:00. Participanții pot să se înscrie exclusiv prin intermediul platformei online disponibile la adresa https://turnee.frsah.ro/.

Este important de menționat faptul că înscrierile pentru turneul de șah clasic au fost închise, însă cei interesați încă mai au posibilitatea să se înscrie la turneele de Rapid și Blitz.

Evenimentul va avea loc în perioada 11-21 aprilie, la Eforie Nord, fiind considerat cel mai important Campionat Național de Șah pentru Juniori. Competiția va cuprinde grupe de vârstă pentru OPEN și JUNIOARE, respectiv 8, 10, 12, 14, 16, 18 și 20 de ani.

Este o oportunitate excelentă pentru copiii și juniorii pasionați de șah să-și testeze abilitățile și să se confrunte cu alți jucători talentați. Așadar, cu toții sunt așteptați să se înscrie și să participe la acest eveniment deosebit. Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

ANUNȚ IMPORTANT Înscrierile la Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori, la turneele de Rapid și Blitz se prelungesc până în data de 8 aprilie, ora 16:00! Înscrierile se fac exclusiv aici: https://turnee.frsah.ro/ Pentru turneul de șah clasic înscrierile sunt închise! În perioada 11-21 aprilie, copiii și juniorii sunt așteptați la Eforie Nord la cel mai important Campionat Național de Șah pentru Juniori. Grupele de vârstă pentru OPEN și JUNIOARE sunt: 8, 10, 12, 14, 16, 18 și 20 de ani. Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro