Politia Romana: Ultima întâlnire de gradul „0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat” pentru

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Ultima întâlnire de gradul „0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat” pentru individul din imagine, alături de polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Podul Turcului – Bacău. După, respectivul a fost arestat pentru 30 de zile! De ce am început așa? Poate sunt câțiva care nu au răbdarea necesară să citească că acesta a consumat ceva alcool înainte de scandalul pe care urma să îl înceapă la domiciliul unei femei. După ce a agresat-o fizic, i-a sustras mașina, i-a luat fata minoră, în vârstă de 1 an și jumătate și s-a întors acasă la el. Echipa formată pentru rezolvarea cazului a fost așteptată cu un fierăstrău electric, pentru intimidare, care nu a durat prea mult. Respectivul a fost reținut pentru 24 de ore, urmată de decizia specificată la începutul materialului. Câte infracțiuni a avut la activ? Vă spunem noi două: conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și încălcarea ordinului de protecție. Felicitări pentru intervenție! #PolițiaRomână

Ultima întâlnire de gradul „0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat” pentru individul din imagine, alături de polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Podul Turcului – Bacău.

După, respectivul a fost arestat pentru 30 de zile!

De ce am început așa? Poate sunt câțiva care nu au răbdarea necesară să citească că acesta a consumat ceva alcool înainte de scandalul pe care urma să îl înceapă la domiciliul unei femei.

După ce a agresat-o fizic, i-a sustras mașina, i-a luat fata minoră, în vârstă de 1 an și jumătate și s-a întors acasă la el.

Echipa formată pentru rezolvarea cazului a fost așteptată cu un fierăstrău electric, pentru intimidare, care nu a durat prea mult. Respectivul a fost reținut pentru 24 de ore, urmată de decizia specificată la începutul materialului.

Câte infracțiuni a avut la activ? Vă spunem noi două: conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și încălcarea ordinului de protecție.

Felicitări pentru intervenție!

#PolițiaRomână


Data: 2023-08-10 16:22:43

Foto: Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de AI Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

2 commentsOn Politia Romana: Ultima întâlnire de gradul „0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat” pentru

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro