Politia Romana: Ultima întâlnire de gradul „0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat” pentru

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

În ultima întâlnire de gradul “0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat”, individul din imagine a fost prins de polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Podul Turcului – Bacău. După acest incident, individul a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta consumase alcool înainte de a agresa fizic o femeie, sustrăgându-i mașina și luându-i fata minoră. Polițiștii au intervenit și l-au reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost luată decizia de arestare. Individul are la activ două infracțiuni: conducerea unui autovehicul fără permis și încălcarea ordinului de protecție. Felicitări pentru intervenție!

Ultima întâlnire de gradul „0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat” pentru individul din imagine, alături de polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Podul Turcului – Bacău.

După, respectivul a fost arestat pentru 30 de zile!

De ce am început așa? Poate sunt câțiva care nu au răbdarea necesară să citească că acesta a consumat ceva alcool înainte de scandalul pe care urma să îl înceapă la domiciliul unei femei.

După ce a agresat-o fizic, i-a sustras mașina, i-a luat fata minoră, în vârstă de 1 an și jumătate și s-a întors acasă la el.

Echipa formată pentru rezolvarea cazului a fost așteptată cu un fierăstrău electric, pentru intimidare, care nu a durat prea mult. Respectivul a fost reținut pentru 24 de ore, urmată de decizia specificată la începutul materialului.

Câte infracțiuni a avut la activ? Vă spunem noi două: conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și încălcarea ordinului de protecție.

Felicitări pentru intervenție!

#PolițiaRomână


Data: 2023-08-10 16:22:43

Foto: Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de AI Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Descoperirea În Noul Front Tehnologic: Explorarea Spațiului Profund

V-ati intrebat vreodata cum ar arata viitorul omenirii daca am reusi sa exploram spatiul cosmic in profunzime? Ei bine,...

Read More...

2 commentsOn Politia Romana: Ultima întâlnire de gradul „0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat” pentru

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro