Peste un miliard de euro fără TVA s-au alocat pentru dotarea a peste 5.600 de unități de învățământ preuniversitar, inclusiv învățământ dual: O premieră în România!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că peste un miliard de euro fără TVA au fost alocate pentru dotarea a peste 5.600 de unități de învățământ preuniversitar, inclusiv învățământ dual. Aceasta reprezintă o premieră pentru România și o investiție semnificativă în sistemul educațional.

Tot prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), se alocă astăzi încă 250 de milioane de euro fără TVA pentru achiziționarea a peste 1.200 de microbuze electrice destinate transportului elevilor. Această investiție vine în sprijinul elevilor din mediul rural și urban, asigurându-le un mijloc de transport sigur și ecologic către școală.

Marcel Ciolacu subliniază faptul că România poate crește doar prin educație, prin pregătirea tinerilor și ținând cont de cerințele pieței muncii. Este esențial ca țara să se dezvolte prin investiții în sistemul educațional, asigurându-se că viitoarea forță de muncă este pregătită și adaptată la nevoile economiei.

Aceste investiții semnificative în educație reprezintă un pas important pentru dezvoltarea României. Dotarea unităților de învățământ și achiziționarea de microbuze electrice demonstrează angajamentul Guvernului de a asigura accesul la educație de calitate și de a sprijini elevii în parcursul lor școlar.

În concluzie, investițiile în educație sunt esențiale pentru viitorul țării. Prin alocarea acestor fonduri, Guvernul evidențiază importanța sistemului educațional și necesitatea pregătirii tinerilor pentru piața muncii. Acesta este un pas înainte pentru România în drumul său către dezvoltare și prosperitate. Te provocăm să-ți pui întrebarea: De ce am vizionat acest video?

Sursa: Guvernul României.

Premierul Marcel Ciolacu: Peste un miliard de euro fără TVA s-au alocat pentru dotarea a peste 5.600 de unități de învățământ preuniversitar, inclusiv învățământ dual. Pentru prima dată în România!
Tot prin PNRR, alocăm astăzi încă 250 de milioane de euro fără TVA pentru achiziționarea a peste 1.200 de microbuze electrice destinate transportului elevilor.
România poate crește doar prin educație, doar prin tineri pregătiți, ținând cont de cerințele pieței muncii. Doar așa, această țară se poate dezvolta.Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Guvernul României
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro