Performanțe remarcabile ale sportivilor Rapidului la Internaționalele de Atletism 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Campionii de la Internaționalele de Atletism 2024 au adus o serie de medalii pentru echipa Rapidului. Cu un total de 11 medalii, sportivii alb-vișinii au excelat în diverse probe. Printre cei mai remarcabili se numără Marius Dumitrache, Valentina Necoară și Dragoș Silvestru, care au ocupat primele locuri în competiție.

De asemenea, sportivii Maria Bisericescu, Lena Ionescu, Antonie Cozmanciuc, Cătălin Zaharia, Dariana Grigoroiu, Alexandru Toader și Rareș Hnatiuc au reușit să se claseze pe podium în diverse probe. Performanțele lor au fost apreciate de public și de antrenorii lor.

Competiția s-a desfășurat la Complexul de Atletism din Craiova, una dintre cele mai moderne baze de atletism din România. Aici, sportivii au avut ocazia să își pună în valoare talentul și pregătirea fizică sub îndrumarea antrenorului Octavia Brosser.

Felicitări echipei Rapidului pentru rezultatele obținute la Campionatul Internațional al României! Sperăm ca aceste performanțe să îi motiveze și pe alți tineri sportivi să urmeze exemplul lor și să se implice în atletism.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Avem 3 campioni la Internaționalele de Atletism 2024 plus încă 8 medalii! Cea de-a 69 ediție a Campionatelor Internaționale ale României a fost una prolifică pentru sportivii Rapidului. Atleții alb-vișinii se întorc în Giulești cu un bilanț excelent: 3 medalii de aur, 6 de argint și 2 de bronz. Au urcat pe podium: • Marius Dumitrache, locul 1 la săritură în înălțime • Valentina Necoară, locul 1 la prăjină… • Dragoș Silvestru, locul 1 la 110 m garduri • Maria Bisericescu, locul 2 la 100 m • Maria Bisericescu, locul 3 la 200 m • Lena Ionescu, locul 2 la înălțime • Antonie Cozmanciuc, locul 2 la înălțime • Cătălin Zaharia, locul 2 la suliță • Dariana Grigoroiu, locul 2 la 100 m garduri • Alexandru Toader, locul 2 la 110 m garduri • Rareș Hnatiuc, locul 3 la 200 m plat Competiția a fost gazduită de Complexul de Atletism de la Craiova, cea mai modernă bază de profil din România. Antrenorul coordonator al secției de atletism este Octavia Brosser. Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru rezultate!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro