Percheziții la Primăria Ohaba Lungă și la mai multe societăți comerciale din Timiș

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Drumuri asfaltate doar pe hârtie! Polițiștii au descins la o primărie din Timiș!

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat astăzi percheziții la Primăria Ohaba Lungă din județul Timiș și la mai multe societăți comerciale din zonă. Potrivit informațiilor, aceste acțiuni fac parte dintr-o anchetă privind un posibil abuz în serviciu și fals intelectual.

Anchetatorii au executat 6 mandate de percheziție domiciliară și 7 mandate de percheziție auto la sediul Primăriei Ohaba Lungă, precum și la sediile a patru societăți comerciale din Timișoara, Lugoj și Sânandrei. De asemenea, au fost percheziționate și domiciliul unui bărbat în vârstă de 40 de ani din Lugoj.

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, Primăria Ohaba Lungă ar fi încheiat un contract cu o societate comercială pentru lucrări de întreținere a drumurilor comunale, iar aceste lucrări ar fi fost decontate în baza unor documente falsificate. Prin plata unor lucrări care nu au fost efectuate în realitate, Primăria ar fi suferit un prejudiciu estimat la aproximativ 270.000 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat 15 unități de memorie, cum ar fi HDD-uri, laptopuri și desktopuri, dar și documente contabile care ar avea legătură cu acest caz. Aceste probe vor fi analizate în cadrul anchetei pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs presupusul abuz în serviciu și fals intelectual.

Este important de menționat că acuzațiile aduse Primăriei Ohaba Lungă sunt grave și ar putea avea consecințe serioase asupra administrației locale. În cazul în care se va dovedi că există dovezi solide care să susțină acuzațiile aduse, aceasta ar putea duce la demiterea persoanelor implicate și la luarea unor măsuri de recuperare a prejudiciului adus bugetului local.

Această anchetă se înscrie în seria de acțiuni desfășurate de autorități pentru combaterea corupției și a infracțiunilor economice. Este îmbucurător faptul că astfel de abuzuri sunt investigate și că cei vinovați vor fi trași la răspundere în fața legii. Astfel de acțiuni sunt necesare pentru asigurarea transparenței și bunei guvernări în administrația publică.

În concluzie, perchezițiile efectuate astăzi la Primăria Ohaba Lungă și la mai multe societăți comerciale din județul Timiș reprezintă o etapă importantă în investigarea unui posibil abuz în serviciu și fals intelectual. Autoritățile vor analiza probele ridicate în cadrul perchezițiilor pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și persoanele implicate în aceste infracțiuni. Este esențial ca astfel de acțiuni să continue pentru a asigura o administrație publică eficientă și curată.

Sursa: www.sursadevest.ro

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au descins în această dimineață la o primărie din Timiș și la sediul mai multor societăți comerciale.

Perchezițiile au vizat Primăria Ohaba Lungă, iar anchetatorii fac cercetări într-un dosar penal de abuz în serviciu și fals intelectual.

Polițiștii au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară și 7 mandate de percheziție auto la sediul unității administrativ-teritoriale din Ohaba Lungă, la sediile a patru societăți comerciale din Timișoara, Lugoj și Sânandrei, precum și la domiciliul unui bărbat în vârstă de 40 de ani din Lugoj.

Conform anchetatorilor, Primăria Ohaba Lungă a contractat o societate comercială a unor lucrări de întreținere drumuri comunale și decontarea acestora în baza unor documente cu conținut ireal.

Prin achitarea lucrărilor nerealizate a fost creat unității unității administrativ-teritoriale din Ohaba Lungă un prejudiciu în valoare de circa 270.000 lei.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate 15 unități de memorie (HDD-uri, laptopuri și desktopuri) și documente contabile ce au legătură cu cauza.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapid câștigă Cupa României în volei masculin

Galeria Rapidului s-a remarcat întotdeauna prin sloganuri puternice și încurajatoare pentru echipa lor. În anii 70-80, unul dintre cele...

Read More...
Interviu Direct la Subiect cu Valentin Căprariu

Valentino: de la șofer pe TIR la influencer de succes

Valentin Căprariu, cunoscut sub numele de Valentino, a devenit unul dintre cei mai populari români pe rețelele de socializare,...

Read More...
Man and young male student demonstrate how to sleep in space to a group of elementary students

NASA Stennis: Martie 2024

NASA Stennis, lider în explorarea spațiului: Martie 2024 Centrul Spațial NASA Stennis este în plină efervescență în această perioadă, marcând...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro