Participare în Campionatul Național de Handbal

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Handbal de performanță la nivel de junioare 3 pentru ACS Granitul Greci

Asociația Club Sportiv Granitul Greci a demarat proiectul ”Participarea în Campionatul Național de handbal junioare 3” cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean Tulcea, având programată reunirea lotului de junioare III pentru pregătirea în Sala de sport Ivan Patzaichin din Greci, urmată de cantonamente la mare și la munte. Echipa de junioare 3 va participa la Campionatul Național de handbal junioare 3, iar clubul intenționează să înscrie și echipe de junioare 4 și de minihandbal la festivaluri sportive organizate de FRH. Cu ajutorul cofinanțării, au fost achiziționate echipamente și materiale sportive pentru competiții, având un total de 35 de sportive și sportivi implicați în proiect. Managerul proiectului, Mircea Matetovici, a subliniat importanța implicării acestora și a susținerii financiare pentru dezvoltarea și promovarea handbalului în rândul tinerilor.

Sursa si Foto: infotulcea.ro

Asociația Club Sportiv Granitul Greci implementează cu o cofinanțare a Consiliului Județean Tulcea proiectul ”Participarea în Campionatul Național de handbal junioare 3” iar potrivit calendarului de activități la data de 15 iulie are loc reunirea lotului de junioare III care va face pregătirea în Sala de sport Ivan Patzaichin din Greci plus un cantonament la mare (Sulina) și unul la munte (Timisu de Sus, județul Brașov).

Activitatea cea mai importantă o reprezintă participarea echipei de junioare 3 în Campionatul Național de handbal junioare 3 organizat de FRH și înscrierea unor grupe de junioare 4 și de minihandbal la două festivaluri sportive organizate de cluburi afiliate FRH.

Printr-un proiect prin care Consiliul Județean Tulcea ne asigură cofinanțarea acțiunilor am reușit să achiziționăm echipamente și materiale sportive pentru aceste competiții. Avem un număr de 35 de sportive și sportivi  cu anii de naștere  2010-2011-2012-2014-2015 implicați în acest proiect” a declarat Mircea Matetovici, managerul proiectului.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro