Optimism și Efort: Chindia Târgoviște în Lupta Pentru Supraviețuire

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Polițiștii își serbează ziua cu proteste în fața Ministerului Afacerilor Interne – incomod-media.ro

Președintele AFC Chindia Târgoviște, Gabriel Boriga, se arată optimist în ceea ce privește viitorul echipei, în ciuda dificultăților financiare și a problemelor de management. Cu toate acestea, Boriga își propune să ducă echipa pe un drum ascendent, spre performanță și succes.

Eforturile depuse de Gabriel Boriga și echipa sa se concentrează pe diminuarea datoriilor acumulate de club și pe asigurarea licențierii pentru sezonul fotbalistic 2024-2025. Acest proces este esențial pentru participarea echipei în competițiile organizate de FRF sau LPF și implică o serie de formalități și documente complexe.

În ciuda provocărilor, AFC Chindia Târgoviște a reușit să obțină câteva victorii importante în ultimele partide, ceea ce a propulsat echipa pe locul 7 în Liga a II-a. Cu toate acestea, Boriga subliniază importanța obținerii a încă trei puncte în următorul meci împotriva Clubului Sportiv Șelimbăr, pentru a-și consolida poziția și a visa la accederea în play-off.

Gabriel Boriga transmite un mesaj puternic de determinare și profesionalism, subliniind necesitatea unei abordări diferite și a unei mentalități câștigătoare pentru echipa AFC Chindia Târgoviște. Cu toate provocările financiare și legale, președintele clubului este hotărât să ducă misiunea sa la capăt și să ofere suporterilor și orașului Târgoviște motive de mândrie și speranță în viitorul echipei de fotbal.

Sursa: incomod-media.ro

Președintele AFC Chindia Târgoviște, Gabriel Boriga, manifestă un optimism debordant. Și zic că este bine, dacă ținem cont de faptul că echipa nu trece deloc printr-o perioadă fastă. Multe datorii, jucătorii își caută azimutul și, după ultimele două partide jucate, cu Dej și Alexandria, se pare că l-au găsit. Acum, trebuie cultivat. Adică, să se ajungă la performanță, la crearea de spectacol fotbalistic și astfel să readucă marea de suporteri în tribune și, evident, beneficiile financiare.

Gabriel Boriga are de făcut față, împreună cu echipa pe care o coordonează, efortului de a diminua datoriile pe care clubul le-a acumulat prin politica managerială defectuoasă aplicată de predecesori. De la săptămână la săptămână, ne spune Gabriel Boriga, necazurile scad, dar tot rămân probleme de rezolvat, care necesită implicare și calcul exact pentru a nu claca.

Astăzi – 15 martie 2024, președintele Clubului de sub Chindie ne-a anunțat că a reușit să mai stingă un litigiu. Cu fostul președinte – Andrei Cordoș. Mai spune Boriga că, lunar, AFC Chindia Târgoviște trebuie să achite 1.150.000 de lei reprezentând salarii, contribuții și rate eșalonate la ANAF. Momentan, de asigurarea fondurilor de supraviețuire se achită cei doi asociați, Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște, fără de care clubul ar dispărea sau ar trece pe linie moartă.

Un alt proces important și complicat căruia președintele Clubului speră să îi facă față este reprezentat de licențierea echipei pentru sezonul fotbalistic 2024-2025. Eforturile sunt imense.

„Pentru noi este esențial. Dacă nu facem toate formalitățile și dacă nu obținem licențierea, pentru a putea participa sezonul viitor în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal sau de Liga Profesionista de Fotbal, nu avem ce să discutăm. Nu este un lucru simplu. Se fac mii de hârtii, de acorduri, sute de documente de la toate instituțiile statului.

Ăsta este cel mai important obiectiv, să asigur liniștea, viitorul, perspectiva clubului de fotbal Chindia Târgoviște în sezonul 2024-2025. Important este ce facem de acum încolo. Trebuie să creăm tot contextul, profesionist, de a aborda sezonul viitor, indiferent în ce ligă vom juca, cu totul și cu totul altfel decât s-a făcut până acum”, a spus Gabriel Boriga, hotărât să scoată la capăt cu misiunea pe care o are.

A mai vorbit președintele Chindiei și de de performanța echipei. Ultimele partide câștigate. De pe locul 11, Chindia a ajuns pe 7. În Liga a II-a. E bine, dar mai trebuie. Mâine, din nou meci. Este nevoie de încă trei puncte. Partida se dispută la Cisnădie, cu Clubul Sportiv Șelimbăr.

„Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm pentru suporterii echipei noastre, pentru culorile clubului, pentru târgovișteni. Este un meci care poate avea o miză foarte mare, importantă, adică accederea în play off-ul diviziei B. Dar nu acesta este obiectivul principal, pentru că nu depinde doar de noi. Noi trebuie să câștigăm cele trei puncte așa cum am făcut-o în ultimele două meciuri. Atât în deplasarea de la Dej cât și în partida de acasă, cu echipa din Alexandria. Trebuie să arătăm un joc consistent, trebuie să arătăm că dominăm, trebuie să arătăm spirit, să marcăm și să câștigăm. Acesta este spiritul, mentalitatea, gândirea pe care o am în calitate de președinte al Clubului, raportată la fiecare meci”, a adăugat Gabriel Boriga.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro