O zi plină de energie și entuziasm la Școala Altfel-ReCoNnect

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Astăzi, la Școala Altfel-ReCoNnect, elevii din țară și din Bulgaria au avut parte de o zi plină de energie și entuziasm. Aceștia au participat la prezentări interactive și activități de tip hands-on la sediul INCDFP și Centrul Educație pentru Știință, precum și la Observatorul Seismologic Deva.

În cadrul evenimentului, elevii au avut ocazia să afle mai multe despre cutremure: ce sunt acestea, cum și unde se produc, cum sunt monitorizate, dar și cum ar trebui să ne comportăm în caz de cutremur. Participanții au avut multe întrebări și curiozități, iar organizatorii le-au oferit răspunsuri la toate acestea.

Evenimentul a fost un succes, iar elevii de la Liceul Teoretic Tudor Vianu National STEM Center din Bulgaria și de la Școala Gimnazială nr. 59 din București au avut oportunitatea să învețe și să se distreze în același timp. De asemenea, elevii de la Liceul Teoretic Ion Barbu și de la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri” au contribuit la atmosfera pozitivă și interactivă a evenimentului.

Prin intermediul acestor activități, elevii au avut șansa să își dezvolte cunoștințele în domeniul seismologiei și să înțeleagă mai bine fenomenul cutremurelor. Evenimentul a fost un prilej de învățare și de explorare pentru toți participanții, care au avut parte de o experiență educativă și distractivă în același timp.

Sursa: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Wow! Azi a fost o zi plină cu energie și entuziasm la Scoala Altfel-ReCoNnect! Elevi din țară, dar și din Bulgaria, au participat la prezentări interactive și activități de tip hands-on la sediul INCDFP și Centrul Educație pentru Știință, dar și la Observatorul Seismologic Deva. Ce sunt cutremurele? Cum și unde se produc acestea? Cum le monitorizăm, dar și cum ne comportăm în caz de cutremur? La toate aceste întrebări, dar și multe ale curiozități pe care copii le-au …avut, noi le-am oferit răspunsurile. Liceul Teoretic Tudor Vianu National STEM Center, Bulgaria Școala Gimnazială nr. 59, Bucuresti Liceul Teoretic Ion Barbu Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri” #ReCoNnect #ȘcoalaAltfel #Știință #seismologie


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro