O nouă medalie la Campionatul Mondial de juniori și cadeți de la Riad

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

La Campionatul Mondial de juniori și cadeți de la Riad, echipa de scrimă a României a reușit să obțină o nouă medalie. De această dată, argintul a venit în proba de sabie pe echipe la categoria juniori. Băieții români s-au calificat în finală după ce au învins echipa Italiei cu scorul de 45-39.

În finala competiției, echipa tricoloră formată din Vlad Covaliu, Radu Nițu, Casian Cîdu și Mihnea Enache a fost învinsă de echipa Statelor Unite cu scorul de 45-28. Vlad Covaliu și Casian Cîdu sunt sportivi legitimați la clubul Dinamo.

Performanța echipei de sabie masculin juniori este de apreciat, iar medalia de argint obținută reprezintă un nou succes pentru scrima românească la nivel internațional. Felicitări băieților pentru efortul depus și pentru rezultatele obținute la Campionatul Mondial!

Echipa de scrimă a României continuă să se remarce la competițiile internaționale, demonstrând încă o dată calitatea și talentul sportivilor români în acest sport. Sperăm ca rezultatele bune să continue și în viitor, iar scrima românească să continue să fie o prezență puternică pe podiumurile competițiilor mondiale.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

SCRIMĂ. O nouă medalie la Campionatul Mondial de juniori și cadeți de la Riad! ARGINT la juniori în proba de sabie pe echipe! A doua medalie mondială pentru România vine tot de la sabie masculin. Băieții din echipa de juniori s-au calificat în finală, după ce au învins Italia cu 45-39! În ultimul act, cvartetul tricolor – Vlad Covaliu, Radu Nițu, Casian Cîdu și Mihnea Enache -, a cedat cu SUA, scor 45-28! Vlad Covaliu și Casian Cîdu sunt legitimați la DINAMO! … Bravo, băieți! #Dinamo #fencing


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Încrucișarea genetică: Motorul evoluției

Încrucișarea genetică: Motorul evoluției Dragi cititori, Astăzi vreau să vă vorbesc despre unul dintre cele mai fascinante procese din natură: încrucișarea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro