O nouă aventură sportivă pentru copii la Militari Shopping, pe 30 septembrie, între orele 14:00 și 18:00.

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Sâmbătă, 30 septembrie, între orele 14:00 – 18:00, pe aleea pietonală exterioară a centrului comercial Militari Shopping, va avea loc un eveniment dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. Această activitate oferă micuților oportunitatea de a se bucura de o experiență sportivă de neuitat, precum și de a învăța elementele de bază ale gimnasticii.

Printre activitățile pregătite pentru copii se numără un traseu special, care include o mini bârnă, saltele pentru roată și rostogolire. Aceștia vor fi îndrumați de antrenorii de la Federația Română de Gimnastică, care vor asigura o atmosferă plină de distracție și învățare. De asemenea, vor fi organizate 5 serii a câte 25 de copii, fiecare serie având o durată de 35-40 de minute.

Una dintre surprizele evenimentului este prezența campioanei Larisa Iordache, care va fi prezentă între orele 14:00 – 15:30. Aceasta va împărtăși micuților secretele succesului său în gimnastică și va participa la o sesiune distractivă de autografe.

Organizatorii încurajează pasiunea pentru sport a copiilor și îi invită pe toți cei interesați să trăiască împreună magia gimnasticii. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, așa că nu ratați șansa de a vă bucura de această experiență unică.

De asemenea, participanții la eveniment vor putea să-și păstreze amintirea prin fotografii și filmări video, care vor fi utilizate în scopuri de promovare pe rețelele de socializare. Regulamentul evenimentului poate fi consultat pe site-ul oficial al centrului comercial.

Evenimentul MiniGymMilitariShopping reprezintă o oportunitate excelentă pentru copii de a se implica într-o activitate sportivă, de a învăța elemente de bază ale gimnasticii și de a se bucura de prezența unei campioane renumite. Nu ratați această ocazie de a vă petrece timpul într-un mod plăcut și educativ alături de cei mici!

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

“ O nouă aventură vă așteaptă la Militari Shopping – sâmbătă, 30 septembrie, în intervalul orar 14:00 – 18:00, pe aleea pietonală exterioară a centrului comercial. Pregătim o experiență sportivă de neuitat, dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani.

Micuții vor avea șansa să parcurgă un traseu special (mini bârnă, saltele pentru roată și rostogolire) și să învețe elementele gimnasticii de bază, sub îndrumarea antrenorilor de la Federația Română de Gimnastică. Vor fi 5 serii a câte 25 de copii și o durată de 35-40 minute/serie.

Iar surprizele nu se opresc aici! Campioana Larisa Iordache ne va onora cu prezența sa, între orele 14:00 – 15:30, pentru a le împărtăși celor mici secretele succesului ei și pentru o sesiune distractivă de autografe.

Hai să trăim împreună magia gimnasticii și să încurajăm pasiunile sportive ale copiilor! Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii aici: https://www.militari-shopping.ro/eveniment/nota-de-informare-despre-fotografiere-si-filmare

Regulamentul evenimentului este disponibil aici: https://www.militari-shopping.ro/regulament-si-conditii-de-participare-minigym “

#MiniGymMilitariShopping #FederatiaRomanaDeGimnastica #LarisaIordache #TotulPentruTine




Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

De la ochiul omenesc la privirea spre stele: Evoluția telescoapelor de-a lungul timpului

Dacă stai să te gândești, ceva extraordinar s-a întâmplat în evoluția tehnologiei umane atunci când vine vorba de observarea...

Read More...
Mașină în flăcări pe DN 15D în zona localității Cănțălărești-FOTO

Trafic îngreunat în zona localității Cănțălărești

Un incident nefericit a avut loc în zona localității Cănțălărești, comuna Ștefan cel Mare, unde traficul a fost afectat...

Read More...

Evacuarea comunităților din Slănic, decizie pentru siguranța publică

În urma deciziilor luate în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, situația din localitatea Slănic...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro