Nota informativa Traian Basescu. Acesta ii numara televizoarele lui Padure pentru securitate.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
georde padure basescu
virtualmag.roPe 10.04.2022, la emisiunea Culisele Statului Paralel de la Realitatea, a fost dezvaluita Nota informativa Traian Basescu.

George Padure:

„Îl știu pe Băsescu din copilărie. Tata era primar în orașul Ovidiu, iar noi mergeam frecvent la pădure, la Murfatlar. Noi doi nu ieșeam împreună. Dar, așa cum bucureștenii merg de 1 mai și de Paște la grătare, noi constănțenii mergeam la Murfatlar, în comuna Basarab. Acolo erau și grătare. Eu cred că aveam 10-11 ani, mergeam la fotbal, iar atunci venea gașca lui Băsescu cu bâte, și trebuia să le dai ceva, altfel nu te lăsau să joci. Noi, i-am dat la început să bea. El avea atunci 16 ani, era vorba de 6 băieți, lor le dădeam. Deja, ne împrietenisem. Luam celebrele corăbioare de la tata din mașină și le dădeam.”

Padure a mai sustinut despre Basescu, la fel ca in trecut: este cel mai abil si cel mai prefacut si pervers politician din Europa.

Anca Alexandrescu a prezentat Nota informativa Traian Basescu:

Nota de informare a lui Basescu din 25.09.1989 catre serviciul securitatii port Constanta, perioada in care Traian Basescu era seful agentiei Navrom:

Reluind subiectul PADURE, care a mai facut obiectul unor note informative in luna mai, relatez urmitoarele:

Asa cum am informat, in luna mai, tentativa de ramînere in strainatate a ospatarului LABIS de la bordul navel „PIATRA OLT”

recuperarea lui LABIS si discutia cu acesta cu ocazia imbarcarii sale pe „TUTOVA” pentru repatriere, m-au fäcut sã trag concluzia ca PADURE se ocupa cu recrutarea in vedarea ramanerii in ANVERS a personalului de pe navele noastre.

Mai mult, din diverse surse, am aflat ca PADURE si-a petrecut o buna parte din vara anului 1988, pe litoral, la Eforie,unde putea fi vazut zilnic in restaurantul hotelului „Europa”, lucru care explicã probabil numárul mare de ospatari din Eforie care au ramas in ANVERS si ROTTERDAM de la bordul navelor noastre.

Desigur, nu trebute sa se inteleaga ca PADURE s-a ocupat in Eforie numai de recrutarea ospatarilor. Desi nu am probe in acest sens, am convingerea ca PADURE a contactat in vara anului 1988, tote categoriile de personal navigant, mat ales prin intermediul persoanelor ce servesc ca intermediari in procurarea „la negru” de catre unii marinari a unor sume de valuta cu care pleaca in voiaj.

In conformitate cu cele discutate acasa, am incercat sa culeg informatii aditionale despre PADURE si am constatat urmatoarele:

– are un magazin de desfacere a televizoarelor, marca GRUNDING, situat pe ITALIA LAI, Intr-o pozitie extrem de discreta, care nu este „batuta” de marinarii nostri;

– magazinul consta dintr-o incapere relativ spatioasa, amenajata cu rafturi pe care sint dispuse nu mai mult de 12-14 televizoare, degi spatiul i-ar permite sa aibe in rafturi cel putin 50-60 televizoare;

– intr-un colt al magazinului se afla o draperie prin care se intra intr-un birou ca singura incapere anexa a magazinului. In mod normal, un magazin adevarat ar fi trebuit sa aibe o magazie unde sa se afle cutii cu televizoare similare celor aflate in rafturi, in vederea comercializarii.

Pentru a-mi confirma presupunerile ca acesta este orice numai magazin de desfacere televizoare nu aste, am optat pentru un televizor, cu intentia ferma de a-l cumpara (lucru pe care l-am facut de altfel in alt magazin, televizorul fiindu-mi necesar in apartament). Am fost surprins sa constat ca PADURE nu a putut si-mi ofere televizorul solicitat, spunindu-mi ca nu tine televizoare in stoc, dar ca mi-l poate comanda la fabrica si-l pot avea in doua saptamani.

In intentia de a mai discuta cu PADURE (desigur orice numai problema transfugilor nu) am mat trecut de citeva ori pe la magazinul lui PADURE, dar adesea magazinul sau era inchis, in ore la care toate celelalte magazine erau deschise, ceea ce vadeste un total dezinteres comercial.

Mentionez ca am discutat cu PADURE de 4-5 ori, inca de la prima discutie m-am prezentat, ulterior mentinind relatii amicale. Vizitele ulterioare pe care i le-am facut justificindu-le prin solicitarea primita de la o nava sau alta de a le da unele informatit asupra preturilor la diverse tipuri de televi-zoare sau piese de schimb.

In timpul viztelor la magazin, PADURE mi-a spus ca intentioneaza sa vina in tara in vara aceasta si cred ca a fost in luna august, dearece la un moment dat mi-a spus ca daca vreau sa cumpar un televizor pentru acasa mi-l poate introduce el in tara, fara sa platesc taxe vamale in valuta (Am evitat sa finalizez afacerea!!!) Subliniez ca nu a incercat sa-mi ofere nici-un alt fel de facilitati (preturi reduse, cumparare pe datorie etc.)

De subliniat este faptul ca niciodata nu am intilnit in magazinul sau cumparatori.

In luna iunie l-am vazut pe PADURE cu reprezentantul de la „MAXITOURS” in ANVERS. Pe reprezentantul de la „MAXITOURS” il cunosc din vedere deoarece este prezent la toate cursele „TAROM”de miercuri si simbata.

Nota informativa Traian Basescu:

Notă informativă a lui Traian Băsescu

Foto: Romaniatv.net


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

În 2022, BMW Group a continuat să reducă emisiile de CO2 ale flotei sale de automobile

Pe baza calculelor interne preliminare, emisiile de CO2 pentru întreaga flote din UE au fost de 105 g/km (WLTP)

Read More...

Stiri Ministerul Apararii Nationale, Romania

Debut „de foc” pentru militarii Batalionului 812 Infanterie ,,Bistrița’’ Prima săptămână a noului an de instrucție pentru „Șoimii Carpaților” s-a

Read More...

Ce este o găzduire web și care este rolul ei?

Intenționezi să-ți lansezi un website online pentru a-ți promova cât mai intensiv serviciile sau produsul dorit? Atunci cu siguranță

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro