Noi lucrări la rețelele de apă din Timișoara: Consumatorii rămân fără apă sau presiunea scade

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Întreruperi de apă și presiune scăzută, în mai multe zone din Timișoara! Aquatim anunță noi lucrări

Aquatim, compania de apă din Timișoara, a anunțat că vor avea loc noi lucrări la rețelele de apă din oraș, ceea ce va duce la întreruperea apei la robinete sau la o scădere a presiunii. Aceste lucrări sunt necesare pentru a asigura o mai bună calitate a serviciului de alimentare cu apă.

Astfel, în data de 16 noiembrie, între orele 8.00-18.00, va fi executat un branșament de apă la intersecția străzilor Chișodei și Cercului. Pe durata acestor lucrări, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Dimineții, Cercului, Bujorilor, Galileo Galilei, Chișodei și la magazinul Lidl din zonă. De asemenea, presiunea apei va fi scăzută în Giroc și Chișoda.

În același interval orar, 8-18, vor avea loc două conectări de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Aceste lucrări fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2. Pe durata realizării acestor lucrări, apa va fi oprită pe străzile Aurel Popovici, Bulevardul Take Ionescu (între străzile Aurel Popovici și Mihail Kogălniceanu), Martir Sebastian Iordan, Constantin Brâncuși, Zurobara, la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială și la Grădinița Nr. 33 și Punctul Termic de pe strada Martir Sebastian Iordan.

De asemenea, între orele 8-18, va fi executată o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea, iar pe durata lucrărilor, apa va fi oprită pe această stradă.

În perioada 16 noiembrie, ora 21, până pe 17 noiembrie, ora 6, va avea loc o conectare de conducte pe strada Simion Bărnuțiu, la colț cu Piața Badea Cârțan. Aceste lucrări fac parte tot din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor, apa va fi oprită pe Bulevardul Take Ionescu (între strada Enric Baader și Piața Badea Cârțan), strada Simion Bărnuțiu și Piața Badea Cârțan.

În zona Boldur, în perioada 16 noiembrie, ora 7, până pe 17 noiembrie, ora 22, vor avea loc lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei. În acest interval, va exista o scădere a presiunii apei în localitate.

Compania Aquatim a transmis un mesaj către consumatori, recomandându-le să nu folosească apa în scopuri menajere în perioada în care alimentarea cu apă va fi întreruptă sau presiunea va fi scăzută. De asemenea, le-a solicitat consumatorilor să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada lucrărilor. Este posibil ca la reluarea alimentării cu apă în regim normal să curgă apă tulbure, însă această perturbare va fi de scurtă durată.

Sursa: www.sursadevest.ro

Aquatim anunță noi lucrări la rețele de apă din Timișoara, iar consumatorii vor rămâne fără apă la robinete, sau presiunea va fi scăzută.

Așadar, joi, 16 noiembrie, între orele 8.00-18.00, la intersecția străzilor Chișodei și Cercului se va executa un branșament de apă. Pe durata lucrării se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Dimineții, Cercului, Bujorilor, Galileo Galilei, Chișodei și la magazinul Lidl din zonă, iar în Giroc și Chișoda presiunea va fi scăzută.

În același interval orar, 8-18, se vor executa două conectări de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe străzile Aurel Popovici, Bulevardul Take Ionescu (între străzile Aurel Popovici și Mihail Kogălniceanu), Martir Sebastian Iordan, Constantin Brâncuși, Zurobara, la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială și la Grădinița Nr. 33 și Punctul Termic de pe strada Martir Sebastian Iordan.

Și tot între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă.

Din 16 noiembrie, ora 21, până pe 17 noiembrie, ora 6, se va executa o conectare de conducte pe strada Simion Bărnuțiu, la colț cu Piața Badea Cârțan. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe Bulevardul Take Ionescu (între strada Enric Baader și Piața Badea Cârțan), strada Simion Bărnuțiu și Piața Badea Cârțan.

Din 16 noiembrie, ora 7, până pe 17 noiembrie, ora 22, în Boldur vor avea loc lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei. În acest interval, în localitate presiunea va fi scăzută.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Mersul pe jos: Antidotul pentru o minte sănătoasă

Mersul pe jos: Antidotul pentru o minte sănătoasă Mersul pe jos este una dintre cele mai simple și accesibile modalități...

Read More...

Misterioasele linii de la Nazca: O istorie desenată în pământ

Misterioasele linii de la Nazca reprezintă unul dintre cele mai fascinante și enigmatice fenomene arheologice din lume. Situate în...

Read More...

Explorând evoluția prin tehnici de biologie moleculară

Evoluția este un proces fascinant care a modelat lumea în care trăim astăzi și care continuă să ne surprindă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro