Modificarea tarifelor de salubrizare în Zona 1 Timiș din mai 2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service S.A. a anunțat că va modifica tarifele de facturare pentru utilizatorii serviciului de salubrizare din Zona 1 a județului Timiș, din cauza majorării tarifelor de la Stația de Sortare a Municipiului Timișoara, necesare pentru efectuarea unor reparații.

Schimbările vor intra în vigoare începând cu data de 1 mai 2024 și vor afecta atât persoanele fizice, cât și asociațiile de proprietari/locatari, persoanele juridice și instituțiile publice din zona menționată.

Astfel, tarifele de facturare pentru populație vor fi exprimate în lei cu TVA, iar pentru persoanele juridice în lei fără TVA. Aceste modificări vor avea un impact direct asupra localităților care fac parte din Zona 1 a județului Timiș, printre acestea numărându-se Becicherecu Mic, Ghiroda, Dumbrăvița sau chiar municipiul Timișoara.

Este important ca utilizatorii serviciului de salubrizare să fie conștienți de aceste modificări și să se pregătească pentru ajustările ce vor fi implementate în curând. De asemenea, este necesară o comunicare eficientă între RETIM Ecologic Service S.A. și comunitatea locală pentru a asigura o înțelegere clară a noilor tarife și a evita eventuale neînțelegeri sau dispute.

Sursa: www.sursadevest.ro

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, datorită majorării tarifelor de la Stația de Sortare a Municipiului Timișoara, ca urmare a reparațiilor necesare.

Tarifele de facturare aplicabile pentru întreaga Zonă 1 Timiș, începând cu 1 mai 2024, vor fi:

Pentru populație – tarife exprimate în lei cu TVA

Pentru persoane juridice – tarife exprimate în lei fără TVA

Localitățile care aparțin Zonei 1 a județului Timiș sunt următoarele: Becicherecu Mic, Biled, Bucovăț, Cărpiniș, Cenei, Checea, Dudeștii Noi, Dumbrăvița, Fibiș, Foeni, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Giulvăz, Iecea Mare, Mașloc, Moșnița Nouă, Orțișoara, Otelec, Parța, Peciu Nou, Pișchia, Remetea Mare, Satchinez, Săcălaz, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Șag, Șandra, Timișoara, Uivar și Variaș.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro