Milionarul “Mimo”, dat in urmarire generala

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Milionarul de origine iordaniană, Mueen Al Shawish, zis și „Mimo”, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din Giroc, a fost condamnat de Curtea de Apel Timișoara la aproape 2 ani de închisoare cu executare și dat în urmărire generală. Anunțul a fost făcut public pe pagina de internet a Poliției Române, la secțiunea Persoane Urmarite, după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliu pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei.

Potrivit unor surse apropiate, se pare că milionarul iordanian ar fi plecat de mai mult timp în țara sa de origine, unde a așteptat decizia Curții de Apel Timișoara. Traumatizat de perioada petrecută în Penitenciarul Timișoara, în timpul măsurii preventive a arestului, Mueen Al Shawish și-a anunțat prietenii și cunoscuții că va face orice pentru a nu se mai întoarce în pușcăria de pe Popa Șapcă.

Această situație ridică întrebări legate de sistemul judiciar din România, precum și de modul în care unii dezvoltatori imobiliari influenți pot evita sau încerca să scape de pedepsele primite în urma unor infracțiuni. Este important să se asigure că toți cei care încalcă legea să fie aduși în fața justiției și să răspundă pentru faptele lor, indiferent de statutul lor social sau de avere.

În același timp, această situație arată și vulnerabilitatea unor astfel de persoane în fața legii și necesitatea de a asigura că sistemul judiciar funcționează corect și că pedepsele sunt aplicate în mod eficient. Este important ca justiția să fie echitabilă și să trateze pe toți cetățenii în mod egal în fața legii.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Condamnat de Curtea de Ape Timisoara la aproape 2 ani de inchisoare cu executare, milionarul de origine iordaniana Mueen Al Shawish, zis si „Mimo”, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din Giroc, partener de nadejde pentru celebrul Puiu Minda, a fost dat in urmarire generala.

Anuntul a aparut pe pagina de internet a Politiei Romane, la sectiunea Persoane Urmarite, dupa ce politistii nu l-au gasit la domiciliu pentru a pune in aplicare mandatul de executare a pedepsei.

Potrivit unor apropiati, milionarul iordanian ar fi plecat de mai mult timp in tara sa de origine, unde a asteptat decizia Curtii de Apel Timisoara.

Foarte traumatizat de perioada in care a stat in Penitenciarul Timisoara, in timpul masurii preventive a arestului, Mueen Al Shawish si-a anuntat prietenii si cunoscutii ca va face orice pentru a nu se mai intoarce in puscaria de pe Popa Sapca. (G.I.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro