MATEGA SELF SERVICE anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a autorizației de mediu pentru punctul de lucru din sat Răzvad, comuna Răzvad

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Informare publică Primăria Târgoviște – incomod-media.ro

MATEGA SELF SERVICE SRL, o companie cu sediul în satul Boteni, comuna Conțești, județul Dâmbovița, a anunțat publicul interesat că a depus o solicitare pentru obținerea autorizației de mediu pentru un punct de lucru amplasat în satul Răzvad, comuna Răzvad, județul Dâmbovița. Punctul de lucru în cauză este o spălătorie auto self-service.

Potrivit informațiilor furnizate, documentația depusă poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, situat pe strada Calea Ialomiței, nr. 1, în orașul Târgoviște. Publicul poate accesa aceste informații în zilele de luni până joi, între orele 09:00 – 15:00, și vineri, între orele 09:00 – 13:00.

De asemenea, publicul are posibilitatea de a-și exprima observațiile și sugestiile cu privire la această solicitare la sediul APM Dâmbovița, pe durata întregii proceduri de autorizare.

Este important ca publicul să fie informat cu privire la aceste solicitări de autorizare de mediu, astfel încât să poată participa activ în procesul de luare a deciziilor și să își exprime opiniile cu privire la impactul potențial al activității asupra mediului și comunității locale.

În concluzie, MATEGA SELF SERVICE SRL a depus o solicitare de autorizare de mediu pentru un punct de lucru în satul Răzvad, comuna Răzvad, județul Dâmbovița, unde intenționează să deschidă o spălătorie auto self-service. Publicul poate consulta documentația la sediul APM Dâmbovița și poate transmite observații pe toată durata procedurii de autorizare. Este important ca publicul să se implice în acest proces și să își exprime opiniile pentru a asigura protecția mediului și a comunității locale.

Sursa: incomod-media.ro

MATEGA SELF SERVICE SRL, cu sediul în sat Boteni, comuna Conțești, str. Bisericii, nr. 233, județul Dâmbovița, titular al activității „SPĂLĂTORIE AUTO SELF SERVICE”, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a autorizației de mediu pentru punctul de lucru amplasat în sat Răzvad, comuna Răzvad, str. Principală, nr. 420, județul Dâmbovița. 

Informații privind documentația depusă pot fi obținute la sediul APM Dâmbovița, strada Calea Ialomiței, nr. 1, Târgoviște, în zilele de luni – joi între orele 09:00 – 15:00 și vineri între orele 09:00 – 13:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița, pe toată durata derulării procedurii de autorizare.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rusia încearcă să se folosească de tensiunile etnice din Balcanii de Vest, avertizează SUA

Moscova încearcă să profite de tensiunile etnice din Balcanii de Vest pentru a provoca „instabilitate și a împiedica integrarea...

Read More...

Câți urși trăiesc în România? Autoritățile vorbesc de un număr record, dar fără o numărătoare reală

Autoritățile vor să aprobe împușcarea a peste 400 de urși până la sfârșitul anului, pe motiv că sunt prea...

Read More...

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro