CSU Politehnica Timișoara a câștigat patru medalii la Campionatul Național de înot în bazin scurt, la Otopeni

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
CSU Poli se întoarce cu patru medalii de la Campionatul Național de înot în bazin scurt!

CSU Politehnica Timișoara a obținut patru medalii la Campionatul Național de înot pentru Seniori, Tineret și Juniori în bazin scurt, care a avut loc la Otopeni în acest weekend. Echipa a reușit să-și consolideze poziția în competiție prin performanțele remarcabile ale înotătorilor săi.

Radu Vaipan a ocupat locul trei în proba de 50 de metri bras, reușind să impresioneze cu un timp de 27.70. De asemenea, Albert Cojanu a câștigat două medalii de argint în probele de 50 de metri și 100 de metri spate. Acesta a demonstrat o formă excelentă, stabilind și un record personal în timpul competiției.

Cojanu a fost și cel care a deschis drumul spre medaliile sportivilor de la CSU Politehnica Timișoara. În prima zi a competiției, el a obținut medalia de bronz în proba de 50 de metri fluture, la categoria Tineret, și a reușit să își îmbunătățească propriul record personal, terminând proba în 24.50.

Cea mai bună zi pentru înotătorii poliști a fost cea de sâmbătă. Radu Vaipan a ocupat locul trei în proba de 50 de metri bras, destinată seniorilor, cu un timp de 27.70. Albert Cojanu a continuat seria de succese, câștigând a doua sa medalie în proba de 100 de metri spate, la categoria Tineret, cu un timp de 54.58. Acesta a înregistrat un nou record personal în timpul competiției. Cojanu s-a clasat, de asemenea, pe podium și în proba de 50 de metri spate, la categoria Tineret, cu un timp de 25.07.

Antrenorul de la CSU Politehnica Timișoara, Sabin Avram, a subliniat importanța acestui campionat și nivelul ridicat al competiției. Nivelul înotului din România a crescut considerabil, motivat, printre altele, de fenomenul David Popovici și de prezența sportivilor care se antrenează în alte țări, în special la universitățile americane. Avram a declarat că echipa sa a făcut progrese semnificative și că a fost una dintre cele mai puternice competiții din ultimii ani.

Delegația de la CSU Politehnica Timișoara a fost formată din mai mulți înotători talentați, printre care Emil Dăncăneț, Lucian Hoțea, Darius Nistor, Robert Oană, Cosmin Lancea, Iustina Andrei și Daria Humă. Aceștia au fost însoțiți de antrenorul Sabin Avram și de Dragoș Neagu, kinetoterapeut și preparator fizic.

Performanțele remarcabile ale echipei CSU Politehnica Timișoara la Campionatul Național de înot pentru Seniori, Tineret și Juniori în bazin scurt demonstrează angajamentul și talentul sportivilor. Aceștia continuă să reprezinte cu mândrie orașul Timișoara în competițiile naționale și internaționale.

Sursa: www.sursadevest.ro

CSU Politehnica Timișoara a câștigat patru medalii la Campionatul Național de înot pentru Seniori, Tineret și Juniori în bazin scurt, întrecere care s-a desfășurat în weekend, la Otopeni.

Radu Vaipan a fost pe poziția a treia în proba de 50 de metri bras. Albert Cojanu a câștigat două medalii de argint în probele de 50 de metri și 100 de metri spate. O altă medalie de bronz a fost câștigată de Cojanu la 50 de metri fluture.

Albert Cojanu a fost cel care a deschis drumul spre medaliile sportivilor de la CSU Politehnica Timișoara. În prima zi, acesta a câștigat medalia de bronz în proba de 50 de metri fluture, categoria Tineret. Totodată, a realizat un record personal, terminând proba în 24.50.

Cea mai bună zi înotătorilor poliști a fost cea de sâmbătă. Radu Vaipan a fost al treilea în proba de 50 de metri bras, întrecere destinată seniorilor, cu un timp de 27.70. O zi în care Albert Cojanu a câștigat a doua sa medalie în proba de 100 de metri spate, tot la Tineret, terminând pe poziția a doua cu timpul de 54.58. Și de această dată a fost un record personal pe care și l-a restabilit. Albert Cojanu s-a clasat pe podium și la 50 de metri spate, categoria Tineret, cu un timp de înot de 25.07.

„A fost o competiție în care s-a văzut că nivelul înotului din România a crescut considerabil. Motivele sunt diverse, iar unul dintre ele este fenomenul David Popovici. În plus, există numeroși sportivi care se antrenează în alte țări, în special la universitățile americane. Suntem pe o pantă ascendentă cu care sper ca și noi, Poli Timișoara, să ținem pasul. Au fost stabilite numeroase recorduri. Inclusiv sportivii noștri și-au îmbunătățit timpii. A fost una dintre cele mai puternice competiții din ultimii ani”, a spus Sabin Avram, antrenorul de la CSU Politehnica Timișoara.

Delegația de la CSU Politehnica Timișoara care a făcut deplasarea a fost compusă din Emil Dăncăneț, Albert Cojanu, Lucian Hoțea, Darius Nistor, Robert Oană, Cosmin Lancea, Radu Vaipan, Iustina Andrei și Daria Humă, alături de antrenorul Sabin Avram și Dragoș Neagu, kinetoterapeut și preparator fizic.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro