Marketing specialist

BY: iSpring In Comunicate, STIRILE ZILEI
2022-09-02 16_16_36-iSpring — Create Courses and Launch Trainings in a Few Clicks – Google Chrome


Noul iSpring Suite 11 stimulează experiența de învățare și accelerează dezvoltarea de cursuri.

Alexandria, Virginia — 1 septembrie 2022 — iSpring Solutions Inc., cunoscut furnizor de software și servicii pentru eLearning, a anunțat lansarea noii sale iSpring Suite 11. Aceasta va permite creatorilor să proiecteze soluții de eLearning cu noi funcționalități de personalizare, personaje și locuri desenate manual, opțiuni de reglare a  vitezei pentru redarea multimedia și o interfață cu utilizatorul care este vârf de gamă. 

iSpring Suite este un set de instrumente de dezvoltare exhaustiv care permite utilizatorilor să creeze conținut eLearning cu aspect profesionist – cursuri interactive, teste, tutoriale video, jocuri de rol, cărți electronice care respectă standardele SCORM și interacțiuni – rapid, fără a necesita abilități tehnice avansate sau educație în domeniul IT. Acesta vine și cu o bilbliotecă extinsă de elemente și șabloane și un spațiu online unde utilizatorii pot partaja conținut, pot lucra pe el împreună cu echipa și îl pot partaja cu părțile interesate pentru verificare și aprobare.

Acest instrument este complet compatibil cu iSpring Learn LMS, o platformă online de formare care merge dincolo de livrarea standard a materialului de formare și ajută companiile să-și transforme afacerea. Conținutul creat cu iSpring Suite poate fi, de asemenea, exportat ușor către mai mult de 150 dintre cele mai populare LMS-uri, unde va fi afișat perfect și va oferi statistici privind formarea.

Noua iSpring Suite 11 are o interfață modernă, extrem de intuitivă, și funcții adiționale care permit utilizatorilor să creeze experiențe de învățare foarte personalizate și să permită studenților să studieze în propriul ritm:

Noi funcții de personalizare. Instructorii-creatori pot crea cursuri care urmează o identitate de brand, pot stabili culorile și nuanțele playerului, pot rotunji butoanele și folosi fonturi descărcate. Acum ei pot folosi, de asemenea, unul dintre cele cinci șabloane de player de cursuri și-și pot crea propriile presetări o singură dată, selectând apoi presetarea în loc să clădească noi cursuri de la zero.

Un aspect nou al jocurilor interactive de rol. Jocurile de rol din iSpring Suite 11 au un aspect și animații noi. Replicile cursanților nu dispar cum o făceau anterior, ci doar urcă pe ecran. Astfel aceștia pot să urmărească progresul scenariului lor de formare – cum afectează dialogul opțiunile de răspuns pe care le-au selectat.

Personaje desenate manual. Spre desosebire de versiunile anterioare, iSpring Suite 11 permite educatorilor să creeze jocuri de rol cu personaje desenate manual și cu locații create de profesioniștii iSpring. Există 5 personaje gata făcute, cu multiple imagini ale emoțiilor acestora, și vor fi disponibile mai multe.

Opțiuni de viteză a playerului multimedia.  iSpring Suite 11 introduce o nouă funcție, pe baza cererilor utilizatorilor, permițând cursanților să selecteze viteza de redare a cursurilor. Acum există 5 opțiuni de viteză a redării, de la 0,75 la 2x. Dezvoltatorii de cursuri pot decide dacă vor activa această opțiune pentru cursanții lor.

„iSpring Suite 11 se concentrează pe cel mai important aspect al învățării online – experiența de învățare. Cu această nouă versiune, creatorii de cursuri au nenumărate opțiuni de a personaliza modul în care arată și se afișează cursul lor,” spune Michael Keller, specialist eLearning la iSpring. „Creatorii educaționali freelance pot crea presetări unice pentru fiecare dintre clienții lor. Specialiștii L&D pot proiecta programe de formare care le păstrează identitatea de brand. Profesorii pot încorpora personaje desenate manual pentru a-și implica cursanții și a explica subiecte noi într-un mod mai interesant. Oricine va putea să creeze eLearning cu impact și mai mare cu iSpring Suite 11!”

Preț și disponibilitate

iSpring Suite 11 este disponibil în 9 limbi, iar fereastra playerului de cursuri vine în 13 limbi, inclusiv spaniolă, chineză și japoneză. Poate fi descărcată pe site-ul web iSpring și folosită ca trial complet funcțional timp de 14 zile. Prețul actual al instrumentului de eLearning este de 770 $/an pentru planul de bază și 970 $/an pentru planul avansat.

Această ediție introduce și un plan de preț special pentru freelanceri, pe lângă prețurile speciale pentru instituții academice, organizații non-profit și agenții guvernamentale. Prețurile în detaliu pot fi consultate la: www.ispring.com/pricing.


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Iuliana Beregoi (@iulianaberegoiofficial) Poza zilei on februarie 3, 2023 at 1:36 pm

Iuliana Beregoi (@iulianaberegoiofficial) Vezi mai multe aici: Read More Sursa si foto: instagram.com

Read More...

METEO on februarie 3, 2023 at 2:42 pm

INFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 03 februarie, ora 10 – 05 februarie, ora 18 Fenomene vizate: ninsori moderate cantitativ, intensificări ale

Read More...

BMW Group îşi intensifică producţia de automobile electrice în reţeaua globală de producţie: NEUE KLASSE va fi construită şi la uzina San Luis Potosí din Mexic

Investiţie de 800 de milioane de euro în locaţia mexicană de producţie pentru integrarea modelelor electrice ale NEUE KLASSE

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro