Luptele împiedică locuitorii să-i înmormânteze.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate
‘The fighting keeps residents from burying them’

Violentele din Sudan continuă să facă victime, iar orașul Khartoum este cel mai afectat de conflict. În timpul luptelor dintre forțele guvernamentale și rebelii din regiunea Tigré din Etiopia, oameni nevinovați au murit, iar cadavrele lor sunt lăsate pe străzi. Această situație a afectat viața cetățenilor din Khartoum, care au fost nevoiți să trăiască într-un mediu insalubru și periculos.

Imagini șocante au fost surprinse pe străzile din Khartoum, unde se pot vedea zeci de cadavre lăsate în voia sorții. Potrivit unor surse, majoritatea victimelor sunt civili nevinovați, care au murit în timpul luptelor dintre forțele etiopiene și cele sudaneze. Autoritățile din Sudan au încercat să gestioneze situația, însă numărul mare de victime și violența continuă a făcut imposibilă gestionarea situației.

Situația din Sudan este îngrijorătoare, iar comunitatea internațională a îndemnat autoritățile să ia măsuri pentru a proteja oamenii nevinovați și a pune capăt violențelor. Cu toate acestea, situația pare să nu se îmbunătățească, iar luptele violente continuă să facă victime în rândul populației civile. Este nevoie de o soluție rapidă și eficientă pentru a opri conflictul și a proteja cetățenii din Sudan.

Sursa si foto: observers.france24.com

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro