Lupta pentru viață: povestea Biancăi și a destinului implacabil

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Doi pietoni, spulberați de o mașină în Lungulețu. Copilul a fost proiectat într-un alt autoturism. VIDEO – incomod-media.ro

Tânăra Bianca din Răzvad se confruntă cu o luptă crâncenă împotriva unei tumori maligne pe creier. La doar 32 de ani, viața i s-a dat peste cap și acum are mare nevoie de sprijinul comunității în acest moment extrem de dificil.

Totul a început cu niște dureri de cap și oboseală accentuată, simptome pe care Bianca le-a ignorat inițial, crezând că sunt cauzate de stres și programul încărcat. Cu toate acestea, simptomele nu au dispărut și, îngrijorată, s-a prezentat la spital pentru investigații amănunțite.

Diagnosticul primit a fost devastator – o tumoră malignă pe creier. Acest verdict a schimbat complet viața Biancăi și a adus cu el îngrijorare, teamă și incertitudine. Cu toate acestea, tânăra femeie a găsit curajul de a se lupta și de a merge în căutarea unui tratament adecvat.

În România, sistemul medical nu a putut oferi soluții viabile și i s-a spus că nu are nicio șansă. Din fericire, în Turcia, Bianca a găsit sprijin și încredere. Cu ajutorul familiei, prietenilor și a numeroși oameni de bunăvoință, aceasta a reușit să suporte o intervenție chirurgicală complexă și să urmeze un program de recuperare epuizant.

Cu toate acestea, lupta nu s-a încheiat aici. Bianca are acum nevoie de transfuzii de sânge pentru a-și menține forțele și a continua bătălia împotriva bolii. Dar lucrurile nu sunt simple, deoarece are nevoie de sânge dintr-o grupă rară – B3 pozitiv.

Astfel, toți cei care au grupa de sânge B3 pozitiv și doresc să ajute pot dona sânge la Centrul de transfuzii din Târgoviște, începând de mâine, 18 septembrie 2023. Aceste donații de sânge pot reprezenta o șansă în plus de viață pentru Bianca și pot aduce o rază de speranță în viața ei.

În aceste momente dificile, solidaritatea și sprijinul comunității sunt esențiale. Fiecare donator poate aduce o scânteie de viață Biancăi și poate face diferența în lupta ei pentru supraviețuire. Haideți să ne unim și să donăm viață pentru Anamaria-Bianca Țifra!

Urmărește Incomod Media și pe Google News pentru a fi la curent cu evoluția situației și pentru a afla cum poți oferi sprijin în această luptă grea împotriva bolii.

Sursa: incomod-media.ro

Neprevăzutul ne pândește pe toți. Este acolo și așteaptă. Dacă i se ivește ocazia, dacă găsește o breșă în destin, soartă, în codul genetic universal, ne lovește. Nu ne rămâne în atare condiții decât lupta, speranța și sublima încredere în semeni și în Dumnezeu.

Păstrând nota și simbolistica celor de mai sus, expunem acum povestea Biancăi, o tânără femeie din Răzvad, căzută, la doar 32 de ani, în acest vârtej crud al destinului.

Și totul începe simplu. Fără să te gândești la ceea ce este mai rău. Nu îți trece prin minte ideea de fatalitate, de declanșare a unui reacții care îți răscolește ireversibil întrega existență, te ține făcând echilibristică tristă pe o sfoară subțire aflată deasupra vieții și a morții.

Bianca, de câtva timp, se confrunta cu niște ciudate dureri de cap. Pe lângă astea, mai simțea în trup o oboseală accentuată, slăbiciune și stări de amețeală. A crezut, cum avem tendința să credem toți, mai ales când ne confruntăm cu probleme asemănătoare, că este de la stres, de la programul încărcat de zi cu zi. Din păcate, în cazul Biancăi, stările acestea nu au avut un caracter trecător. Durerile au devenit mai pregnante. Organismul său parcă intrase într-un dezechilibru total.

Cu strângere de inimă, Bianca a mers la spital, să afle ce se întâmplă cu ea. Acolo, în urma investigațiilor de specialitate, a primit un verdict devastator. Avea o tumoră malignă pe creier. A repetat examenele medicale. La fel! A fost un șoc. Într-o fracțiune de secundă, în asemenea situații, se produce o resetare totală a vieții. Intri pe un alt culoar. Nu știi ce se află la capătul său. Tu lupți și atât!

Bianca a ajuns la o clinică specializată din Turcia. În România, ca de obicei, când ignoranța și neprofesionalismul merg mână în mână cu incapacitatea sistemului de a face față unor astfel de încercări, i s-a spus că nu are nicio șansă. În Turcia a fost altfel. I s-a insuflat curaj, încredere, optimism. Este adevărat, cu multe costuri. Au sărit în sprijinul ei familia, prietenii, cunoscuți și necunoscuți. A trecut cu bine, dacă se poate spune așa, prin complicata intervenție chirurgicală. A urmat programul de recuperare. Costisitor, scump, chinuitor. Radioterapia și chimioterapia au slăbit-o mult. I-au dat organismul peste cap.

Bianca are acum mare nevoie de transfuzii de sânge pentru a rezista, pentru a duce mai departe această luptă inegală cu boala. Și aici lucrurile sunt ușor complicate. Sângele care o poate ajuta este dintr-o grupă rară. B3 pozitiv. Am aflat că masa trombocitară este valabilă numai în ziua recoltării. Toți oamenii cu suflet care dețin această grupă de sânge, B3 pozitiv, pot dărui scântei de viață Biancăi, donând la Centrul de transfuzii din Târgoviște, începând de mâine – 18 septembrie 2023. Să donăm viaţă pentru Anamaria-Bianca Țifra!

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...
Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Thomas Perle, distins cu Premiul Nestroy pentru piesa “karpatenflecken” și lucrarea “Protestanții”

Thomas Perle, autorul care colaborează în prezent cu Clemens Bechtel la piesa Sidy Thal de la Teatrul German de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro