Lupta frenetică a fetelor cochete, asemănătoare cu rachetele!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Rapidistele Roberta Dinu, Alesia Onofras și Alina Corbeanu au obținut rezultate remarcabile la Campionatele Naționale de Box Feminin pentru Cadete, Junioare, Tineret și Senioare, desfășurate la Navodari. Aceste performanțe demonstrează talentul și determinarea sportivelor, fiind un rezultat al muncii lor și a antrenorilor lor.

Roberta Dinu, antrenată de Ronaldo Pavel, a devenit campioană națională la categoria 40 de kg pentru cadete. Deși se află în primul său an în competițiile rezervate cadetelor, Roberta a reușit să se impună în fața Elenei Mihăilă de la CS Tel Alex. Această performanță este cu atât mai impresionantă având în vedere experiența limitată a sportivei în acest domeniu.

Alesia Onofras a câștigat titlul de campioană națională la categoria 46 de kg pentru cadete. Sportiva, antrenată de Antonie și Mihai Stavri, se află și ea în primul său an în care evoluează la nivel de cadeti. Finala în care a învins-o pe Stefania Ioniță de la CS Ptro a fost o dovadă a talentului și pregătirii sale.

Alina Corbeanu, o pugilistă de mare perspectivă, a obținut locul doi la categoria 48 de kg pentru senioare. În finala disputată împotriva Eugeniei Anghel de la CSM Craiova, Alina a demonstrat abilități și determinare remarcabile. Antrenată de Antonie și Mihai Stavri, sportiva este considerată o speranță pentru boxul feminin românesc.

Felicitări Roberta, Alesia și Alina pentru rezultatele obținute și pentru efortul depus în pregătirea pentru aceste competiții. De asemenea, felicitări antrenorilor Ronaldo Pavel, Antonie Stavri și Mihai Stavri pentru munca lor de a-i pregăti pe aceste sportive de succes.

Campionatele Naționale de Box Feminin pentru Cadete, Junioare, Tineret și Senioare au adus în prim-plan talentul și dăruirea sportivelor române. Aceste rezultate reprezintă o mândrie pentru sportul feminin din țara noastră și arată că munca și pasiunea pot fi răsplătite în modul cel mai frumos – prin performanță și succes.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Rapidistele Roberta Dinu, Alesia Onofras si Alina Corbeanu au urcat pe podium la Campionatele Naționale de Box Feminin pentru Cadete, Junioare, Tineret și Senioare care se desfasoara la Navodari.

• La categoria 40 de kg, Robeta Dinu, antrenata de Ronaldo Pavel, a devenit campioana nationala de cadete. Performanta Robertei este cu atat mai importanta cu cat ea se afla in primul an in care evolueaza in intreceri rezervate cadetilor. La Navodari, Roberta s-a impus in fata Elenei Mihaila de la CS Tel Alex.

• La 46 de kg, Alessia Onofras a devenit campioana nationala de cadete dupa o finala castigata in fata Stefaniei Ionita de la CS Ptro. La fel ca Roberta, Alessia este in primul an in care evolueaza la cadeti. Campioana noastra este antrenata de Antonie si Mihai Stavri.

• La 48 de kg, in intrecerea de senioare, Alina Corbeanu, o pugilista de mare perspectiva, a terminat intrecerea pe locul 2 dupa o finala disputata contra Eugeniei Anghel de la CSM Craiova. Antrenorii Alinei sunt Antonie si Mihai Stavri.

Felicitari Roberta, Alessia, Alina precum si antrenorilor Ronaldo Pavel, Antonie Stavri si Mihai Stavri!





Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Evenimentul de Decorare a Drapelului de Luptă la Suceava

Astăzi, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, a avut loc un eveniment deosebit, dedicat Decorării Drapelului de Luptă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro