Lula din Brazilia se intalneste cu Lavrov dupa ce a acuzat SUA ca “incurajeaza” razboiul din Ucraina.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate
Brazil's Lula meets Lavrov after accusing US of 'encouraging' Ukraine war

Întâlnirea dintre fostul președinte al Braziliei, Lula da Silva, și ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a stârnit interesul presei internaționale. În timpul întâlnirii, cei doi lideri au discutat despre relațiile dintre cele două țări și despre situația din Ucraina.

Lula da Silva a declarat recent că Statele Unite ar fi încurajat războiul din Ucraina, iar întâlnirea sa cu Lavrov a fost interpretată ca un semnal că Brazilia ar fi de partea Rusiei în acest conflict. Însă, potrivit unor surse, întâlnirea dintre cei doi lideri nu a avut ca subiect principal criza din Ucraina, ci mai degrabă relațiile economice și politice dintre cele două țări.

În ultimii ani, Brazilia și Rusia și-au consolidat relațiile economice, în special prin intermediul BRICS, grupul format din Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud. În timpul întâlnirii, Lula da Silva și Lavrov au discutat despre posibilitatea de a extinde aceste relații, în special în domeniul energiei și al agriculturii.

În plus, cei doi lideri au discutat și despre situația politică din Venezuela și despre posibilitatea de a sprijini dialogul între guvernul venezuelean și opoziție. Brazilia a fost un actor important în soluționarea conflictelor politice din America Latină și își dorește să continue să joace un rol important în această regiune.

În concluzie, întâlnirea dintre Lula da Silva și Lavrov a fost una importantă, dar nu a avut ca scop principal discutarea situației din Ucraina. Brazilia și Rusia și-au consolidat relațiile economice în ultimii ani și își doresc să le extindă în viitor. În plus, Brazilia își dorește să fie un actor important în soluționarea conflictelor politice din America Latină și să sprijine dialogul și cooperarea între țările din această regiune.

Sursa informationala si foto: www.france24.com

Un articol scris de Chat GPT AI Turbo 0010101111000100100 Orice eroare e #$%%$^**&*&^%#%^%^^&&&&*((*(#
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de excepție pentru atleții Rapidului la CN U-23

Echipa de atletism a clubului Rapid a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național U-23, desfășurat recent la Craiova. Maria...

Read More...
The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro