Lucrări de modernizare în Târgoviște: strada Costache Olăreanu și alte proiecte în desfășurare

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Jandarmul Ionuț Timofte de la JJJ Dâmboviţa a devenit campion național la maraton – incomod-media.ro

Primăria Târgoviște a demarat un proiect amplu de modernizare a infrastructurii rutiere în oraș, iar în prezent se lucrează intens pe strada Costache Olăreanu, în zona magazinului Penny din Micro III. Lucrările includ reabilitarea părții carosabile și a trotuarelor, refacerea sistemului de canalizare pluvială și montarea de indicatoare rutiere. Primarul Daniel Cristian Stan a vizitat șantierul astăzi, însoțit de administratorul public Gabriel Boriga și cei doi viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

Potrivit declarațiilor primarului, investiția pe strada Costache Olăreanu va fi finalizată până la sfârșitul anului. De asemenea, în curând vor începe lucrările și pe străzile Maior Brezișeanu, Ana Ipătescu și Mihai Eminescu. Aceste proiecte sunt finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primarul Daniel Cristian Stan a subliniat că și pe strada Ilfovului se lucrează în cadrul aceluiași proiect de modernizare, iar pe Bulevardul Independenței, Bărăției și Pârvan Popescu se desfășoară lucrări de racordare. În total, administrația publică locală are în derulare mai multe investiții pentru modernizarea infrastructurii rutiere din municipiu.

În prezent, se execută lucrări și pe Calea București, Bulevardul Libertății, strada Liniștei și în cartierul Prepeleac. Primarul Daniel Cristian Stan a declarat că au fost două proiecte simultane, finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare de aproape 40 de milioane de lei. Acesta consideră că acești bani au fost investiți în mod util și se poate observa progresul în modernizarea infrastructurii rutiere din Târgoviște.

Este demn de menționat că aceste lucrări de modernizare au un impact semnificativ asupra vieții locuitorilor din oraș, facilitând circulația și creând un mediu urban mai plăcut. De asemenea, aceste investiții contribuie la dezvoltarea economică a municipiului Târgoviște, atrăgând potențiali investitori și îmbunătățind calitatea vieții comunității.

În concluzie, primăria Târgoviște se angajează într-un amplu proces de modernizare a infrastructurii rutiere din oraș, prin derularea mai multor proiecte finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Aceste lucrări contribuie la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor și la dezvoltarea economică a municipiului.

Sursa: incomod-media.ro

Primăria Târgoviște derulează, în această perioadă, ample lucrări de modernizare pe strada Costache Olăreanu (zona magazinului Penny din Micro III). Intervențiile vizează reabilitarea părții carosabile și a trotuarelor, refacerea canalizării pluviale și montarea de indicatoare rutiere – a precizat edilul Daniel Cristian Stan, care a efectuat, astăzi – 17 octombrie 2023, o vizită de verificare pe șantier, împreună cu administratorul public – Gabriel Boriga și cu cei doi viceprimari – Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

Investiția va fi finalizată până la sfârșitul acestui an. A mai spus edilul că în scurt timp vor debuta lucrările și pe străzile Maior Brezișeanu, Ana Ipătescu și Mihai Eminescu. Finanțarea este obținută prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Pe același proiect, se lucrează pe strada Ilfovului. De asemenea, se lucrează la racord pe Bulevardul Independenței, se lucrează pe Bărăției și pe Pârvan Popescu”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

De menționat că administrația publică locală mai are în derulare și alte investiții care vizează modernizarea infrastructurii rutiere din municipiu, astfel că, în această perioadă, se execută lucrări și pe Calea București, Bulevardul Libertății, strada Liniștei și în cartierul Prepeleac.

„Au fost două proiecte simultane, finanțate prin Anghel Saligny, în valoare de aproape 40 de milioane de lei, și eu cred că acești bani au fost investiți cât se poate de util, așa cum se poate observa”, a declarat primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro