Lucrări de conectare a conductelor pe străzile Mircea cel Bătrân și Locotenent Ovidiu Balea

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Se oprește apa, mâine, la robinetele timișorenilor din zona Mircea cel Bătrân, din cauza unor lucrări derulate de Aquatim!

Mâine, între orele 9-15, Aquatim va executa două conectări de conducte pe străzile Mircea cel Bătrân și Locotenent Ovidiu Balea. Aceste lucrări vor implica oprirea furnizării apei în aceste zone, inclusiv pe strada Tazlău.

În timpul lucrărilor, se așteaptă ca la reluarea alimentării cu apă în regim normal să apară o perturbare temporară, manifestată prin apă tulbure la robinete. Această problemă va fi de scurtă durată, însă Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până când aceasta se limpezește complet.

De asemenea, Aquatim sfătuiește consumatorii să ia măsuri de stocare a unei cantități suficiente de apă, care să le acopere necesarul pe durata anunțată a lucrărilor. Astfel, se va asigura că oamenii vor avea suficientă apă pentru nevoile lor în timpul întreruperii furnizării.

Este important să menționăm că aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătățirea sistemului de alimentare cu apă din zonă. Conectările de conducte asigură o mai bună distribuție a apei către consumatori, evitând astfel problemele de presiune sau scurgeri în rețea.

Astfel de lucrări de întreținere și modernizare sunt esențiale pentru a asigura un sistem de alimentare cu apă de calitate și fiabil pentru comunitate. Chiar dacă pot cauza disconfort temporar, aceste lucrări sunt în beneficiul tuturor locuitorilor din zonă, asigurându-le un acces mai bun la apă potabilă.

În concluzie, Aquatim anunță că mâine, între orele 9-15, vor avea loc lucrări de conectare a conductelor pe străzile Mircea cel Bătrân și Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata acestor lucrări, furnizarea apei va fi întreruptă în aceste zone, iar la reluarea alimentării este posibil să apară apă tulbure la robinete. Aquatim recomandă clienților să evite utilizarea apei în scopuri menajere până când aceasta se limpezește complet și să ia măsuri de stocare a unei cantități suficiente de apă. Aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătățirea sistemului de alimentare cu apă din zonă și vor asigura un acces mai bun la apă potabilă pentru comunitate.

Sursa: www.sursadevest.ro

Mâine, între orele 9-15 se vor executa două conectări de conducte pe străzile Mircea cel Bătrân și Locotenent Ovidiu Balea.

Pe durata lucrărilor se va opri furnizarea apei pe străzile Mircea cel Bătrân, Locotenent Ovidiu Balea și Tazlău.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro