Liviu Dragnea: Vai de painea romanilor!

In Actualitate, STIRILE ZILEI
LIVIU DRAGNEA 2022
virtualmag.ro

litera.ro

Fostul sef PSD, Liviu Dragnea, ne transmite printr-un comunicat al noului sau partid, Alianta Pentru Patrie (APP), ca va fi vai si amar de painea romanilor, si ca plafonarile la energie sunt doar praf in ochi.

Comunicatul integral:

„Alianța Pentru Patrie (APP) consideră că plafonarea prețurilor la energie nu este altceva decât praf în ochii românilor.

Scutul despre care vorbeau miniștrii din actualul guvern al dezastrului național este doar o minciună sfruntată și va genera în scurt timp prețuri halucinante la toate categoriile de produse.

Această coaliție a trădătorilor de neam încearcă să vorbească doar în parte despre consumatorii casnici care sunt deja ruinați din cauza facturilor colosale.

Prețul de 1 leu pentru companiile mici și mijlocii asigură premisele dezastrului național. Multe firme românești vor falimenta.

Degeaba compensează cu zece bani factura românilor, dacă pâinea se va face doi lei. Mai mult, guvernanții impun o impozitare uriașă de 80% a veniturilor suplimentare ale companiilor de producție de energie ale statului.

Vor să le pună la podea, pentru a le vinde pe nimic străinilor.”

Sursa: Facebook


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

virtualmag.ro

fashiondays.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

OUG 50 bani combustibil virgil daniela popescu

Ministrul Energiei: Guvernul a aprobat OUG 50 bani

In timpul sedintei de guvern de astazi 30.06.2022 a fost aprobat OUG 50 bani prin care se va reduce

Read More...
Evaluarea Națională 2022

Evaluarea Națională a absolvenților de clasa a VIII-a (sesiunea 2022): sinteza rezultatelor înregistrate după soluționarea contestațiilor

Evaluarea Națională: Ministerul Educației a publicat astăzi, 30 iunie, ora 10:30, rezultatele finale înregistrate după soluționarea contestațiilor - sesiunea

Read More...
diana sosoaca legea suveranitatii respinsa

Diana Sosoaca: Legea suveranitatii respinsa de camera deputatilor

29 Iunie 2022 - (L315/16.05.2022) - Propunerea legislativă „Legea suveranitatii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online