Liviu Dragnea: Vai de painea romanilor!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
LIVIU DRAGNEA 2022

Fostul sef PSD, Liviu Dragnea, ne transmite printr-un comunicat al noului sau partid, Alianta Pentru Patrie (APP), ca va fi vai si amar de painea romanilor, si ca plafonarile la energie sunt doar praf in ochi.

Comunicatul integral:

“Alianța Pentru Patrie (APP) consideră că plafonarea prețurilor la energie nu este altceva decât praf în ochii românilor.

Scutul despre care vorbeau miniștrii din actualul guvern al dezastrului național este doar o minciună sfruntată și va genera în scurt timp prețuri halucinante la toate categoriile de produse.

Această coaliție a trădătorilor de neam încearcă să vorbească doar în parte despre consumatorii casnici care sunt deja ruinați din cauza facturilor colosale.

Prețul de 1 leu pentru companiile mici și mijlocii asigură premisele dezastrului național. Multe firme românești vor falimenta.

Degeaba compensează cu zece bani factura românilor, dacă pâinea se va face doi lei. Mai mult, guvernanții impun o impozitare uriașă de 80% a veniturilor suplimentare ale companiilor de producție de energie ale statului.

Vor să le pună la podea, pentru a le vinde pe nimic străinilor.”

Sursa: Facebook

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Timișorenii invitați să admire prima expoziție nocturnă a mașinilor de epocă, la Noaptea Muzeelor!

Retromobil Timiș strălucește în lumina nopții la Noaptea Muzeelor 2024

Timișoara va găzdui o premieră în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor 2024, organizat de Retromobil Timiș. Începând cu ora 20:00,...

Read More...

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a avut loc recent, într-un...

Read More...

Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro