Liviu Dragnea: Vai de painea romanilor!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
LIVIU DRAGNEA 2022



Fostul sef PSD, Liviu Dragnea, ne transmite printr-un comunicat al noului sau partid, Alianta Pentru Patrie (APP), ca va fi vai si amar de painea romanilor, si ca plafonarile la energie sunt doar praf in ochi.

Comunicatul integral:

„Alianța Pentru Patrie (APP) consideră că plafonarea prețurilor la energie nu este altceva decât praf în ochii românilor.

Scutul despre care vorbeau miniștrii din actualul guvern al dezastrului național este doar o minciună sfruntată și va genera în scurt timp prețuri halucinante la toate categoriile de produse.

Această coaliție a trădătorilor de neam încearcă să vorbească doar în parte despre consumatorii casnici care sunt deja ruinați din cauza facturilor colosale.

Prețul de 1 leu pentru companiile mici și mijlocii asigură premisele dezastrului național. Multe firme românești vor falimenta.

Degeaba compensează cu zece bani factura românilor, dacă pâinea se va face doi lei. Mai mult, guvernanții impun o impozitare uriașă de 80% a veniturilor suplimentare ale companiilor de producție de energie ale statului.

Vor să le pună la podea, pentru a le vinde pe nimic străinilor.”

Sursa: Facebook

concurs stiridinromania


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.



Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială…

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială

Read More...

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germa…

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germania, pentru returul cu

Read More...

Ziua I a conferintei internationale despre „Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX” ne-a oferit prelegeri remarcabile…

Ziua I a conferintei internationale despre "Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX" ne-a oferit prelegeri remarcabile care ne-au

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro