stiridinromania.ro

Jill Biden, Prima Doamna a Americii vine in Romania

In Actualitate, STIRILE ZILEI
Jill Biden vine in Romania
virtualmag.ro

Prima Doamnă Jill Biden va călători în România și Slovacia în perioada 5 mai – 9 mai 2022. Jill este educatoare la o scoala generala, mama militara si bunica, sustine ea pe Facebook.

În timpul vizitei sale, se va întâlni cu membri ai serviciului american, personalul ambasadei S.U.A. din Romania, părinți și copii ucrainieni strămutați, persoane care acorda ajutor umanitar și educatori.

De Ziua Mamei din America, Prima Doamna se va întâlni cu mame și copii ucraineni care au fost forțați să-și părăsească țara natală din cauza războiului, transmite Casa Alba.

In Romania Ziua Mamei a fost si este pe 8 Martie, spre deosebire de Ziua Mamei in America, care se sărbătorește în a doua duminică a lunii mai.

Prima Doamnă Jill Biden va pleca din Statele Unite către România în seara zilei de joi, 5 mai.

Vineri, 6 mai, Prima Doamnă va vizita Baza Aeriană Mihail Kogalniceau din România, unde se va întâlni cu militarii Statelor Unite. Seara, Prima Doamnă Jill Biden va călători la București, România.

Sâmbătă, 7 mai, Prima Doamnă se va întâlni cu membri ai Guvernului României, U.S. personalul ambasadei, lucrătorii din domeniul ajutorului umanitar, precum și educatorii care ajută la predarea copiilor ucraineni strămuți și să-i încorporeze într-un mediu școlar stabil și sigur. Ea va călători apoi la Bratislava, Slovacia, pentru a se întâlni cu SUA. personalul ambasadei.

Prima Doamna pare a fi mama militara model, face parte din ONG MCEC – Coalitia pentru Educatia Copiilor Militarilor si a scris si 2 carti:

  1. Joey: The Story of Joe Biden
  2. Don’t Forget, God Bless Our Troops

Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

terminator rusia

TERMINATOR a fost vazut in Donbas. VIDEO

Rusia detine cateva vehicule denumite neoficial Terminator, pe care le-a introdus in batalia pentru Luhansk, transmite forces.com Rusia a desfășurat

Read More...
sprijin pentru romania

Guvernul anunta un „Sprijin pentru Romania” de 1,1 miliarde de euro

Coaliția de guvernare a decis, astăzi, lansarea unui nou pachet de măsuri sociale și economice “Sprijin pentru Romania”, în

Read More...
Florin Spataru lockheed Martin black hawk

Lockheed Martin continua parteneriatul cu Romania

Ministrul Economiei Florin Spataru și cei doi vicepreședinți ai companiei Lockheed Martin, Ray Piselli și Dennis Goege, au semnat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online