Jill Biden, Prima Doamna a Americii vine in Romania

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Jill Biden vine in Romania

Prima Doamnă Jill Biden va călători în România și Slovacia în perioada 5 mai – 9 mai 2022. Jill este educatoare la o scoala generala, mama militara si bunica, sustine ea pe Facebook.

În timpul vizitei sale, se va întâlni cu membri ai serviciului american, personalul ambasadei S.U.A. din Romania, părinți și copii ucrainieni strămutați, persoane care acorda ajutor umanitar și educatori.

De Ziua Mamei din America, Prima Doamna se va întâlni cu mame și copii ucraineni care au fost forțați să-și părăsească țara natală din cauza războiului, transmite Casa Alba.

In Romania Ziua Mamei a fost si este pe 8 Martie, spre deosebire de Ziua Mamei in America, care se sărbătorește în a doua duminică a lunii mai.

Prima Doamnă Jill Biden va pleca din Statele Unite către România în seara zilei de joi, 5 mai.

Vineri, 6 mai, Prima Doamnă va vizita Baza Aeriană Mihail Kogalniceau din România, unde se va întâlni cu militarii Statelor Unite. Seara, Prima Doamnă Jill Biden va călători la București, România.

Sâmbătă, 7 mai, Prima Doamnă se va întâlni cu membri ai Guvernului României, U.S. personalul ambasadei, lucrătorii din domeniul ajutorului umanitar, precum și educatorii care ajută la predarea copiilor ucraineni strămuți și să-i încorporeze într-un mediu școlar stabil și sigur. Ea va călători apoi la Bratislava, Slovacia, pentru a se întâlni cu SUA. personalul ambasadei.

Prima Doamna pare a fi mama militara model, face parte din ONG MCEC – Coalitia pentru Educatia Copiilor Militarilor si a scris si 2 carti:

  1. Joey: The Story of Joe Biden
  2. Don’t Forget, God Bless Our TroopsRecomandari STIRIdinROMANIA.ro

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...
Cocaine cartel collapses after final arrests in Spain

Dismantlarea cartelului de cocaina: operatiunea completa

Operațiunea coordonată la nivel internațional a vizat rețeaua criminală care coordona traficul de cocaină în cantități mari din Colombia,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro