“Jandarmeria în acțiune la RISE UP Student Fest: Siguranță și comunitate”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Jandarmeria Capitalei și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei sunt prezente în campusul Universității Politehnice, în cadrul evenimentului RISE UP Student Fest! Acest eveniment oferă oportunitatea comunității academice de a interacționa direct cu jandarmii și de a afla mai multe despre munca lor în asigurarea siguranței cetățenilor.

Una dintre atracțiile principale ale evenimentului sunt demonstrațiile cu animalele de serviciu ale Jandarmeriei. Participanții pot vedea câini dresați în acțiune și pot afla mai multe despre rolul lor în misiunile de căutare și salvare, precum și în asigurarea ordinii publice.

În plus, jandarmii au pregătit și ateliere expoziționale, unde studenții pot învăța tehnici de prim ajutor sau se pot familiariza cu echipamentul folosit în intervențiile de urgență. Aceste activități interactive îi ajută pe participanți să înțeleagă mai bine munca jandarmilor și să aprecieze eforturile lor în menținerea siguranței în societate.

Pe lângă aceste activități educative, evenimentul include și momente muzicale oferite de Fanfara Jandarmeriei Române. Fanfara va încânta publicul cu interpretări pline de energie și profesionalism.

Jandarmeria este bucuroasă să fie alături de comunitatea academică și să ofere informații despre rolul său în asigurarea siguranței cetățenilor. Prin această prezență în campusul universitar, jandarmii doresc să își consolideze relația cu tinerii și să îi inspire să se implice activ în promovarea valorilor de siguranță și respect în societate.

Participanții sunt invitați să se alăture jandarmilor și să descopere mai multe despre munca lor în beneficiul comunității. Această oportunitate oferă un context mai amplu asupra activităților desfășurate de jandarmi și le permite studenților să înțeleagă mai bine importanța rolului lor în asigurarea ordinii și siguranței publice.

Evenimentul RISE UP Student Fest demonstrează angajamentul Jandarmeriei față de comunitate și dorința lor de a colabora cu cetățenii pentru a crea un mediu sigur și armonios pentru toți. Prin intermediul acestui eveniment, jandarmii doresc să își consolideze relația cu tinerii și să îi inspire să se implice activ în promovarea valorilor de siguranță și respect în societate. #Jandarmerie #Siguranță #GardaOnoare #DGJMB #BSIJ

Foto: Facebook sau Pixabay

Sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Sisteme agroalimentare durabile și antreprenoriat rural – Academia Română, Filiala Iași

Colaboratori din domeniul cercetării economice

Un grup de cercetători români din cadrul Institutului de Cercetări Economice și Sociale „Gheorghe Zaneˮ au realizat un studiu...

Read More...

Spectacolul fenomen al anului – MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK ÎN CONCERT ajunge la SIBIU, CLUJ-NAPOCA şi ARAD în aprilie

Spectacolul fenomen  MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert porneşte în turneu naţional în luna aprilie. Producţia Teatrului Naţional...

Read More...

Start la o nouă ediție Dințișorii Veseli. dm drogerie markt și Colgate aduc din nou zâmbete în grădinițe

Într-o lume în care zâmbetele deschid uși, dm drogerie markt își invită din nou prietenii mici și mari într-o...

Read More...

One commentOn “Jandarmeria în acțiune la RISE UP Student Fest: Siguranță și comunitate”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro