Invitație la evenimentul sportiv Ovidio Running Constanța 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Astăzi, reprezentanții evenimentului sportiv Ovidio Running au făcut o vizită la Primăria Cumpăna și la clubul sportiv local pentru a le transmite invitația de a participa la acest eveniment special. Ovidio Running este un eveniment sportiv organizat în colaborare cu Universitatea Ovidius și Clubul Sportiv Farul, parte a proiectului SCORE, finanțat prin Programul ERASMUS+.

Evenimentul va avea loc Sâmbătă, în stațiunea Mamaia, începând cu ora 11:00. Mâine, organizatorii plănuiesc să continue pe aceeași notă pozitivă, vizitând Primăria Năvodari și clubul sportiv local al acestora pentru a le transmite invitația călduroasă de a se alătura acestui eveniment special.

Participanții la Ovidio Running pot găsi detalii despre eveniment și regulamentul de participare accesând link-ul www.ovidiorunning.eu/events/ovidio-running-costanza/. Este important ca toți cei interesați să se informeze în prealabil pentru a participa în conformitate cu regulile stabilite.

Este de apreciat efortul organizatorilor de a extinde invitația către diverse comunități locale, precum Cumpăna și Năvodari, pentru a promova sportul și pentru a aduce oamenii împreună într-un cadru pozitiv și energic. Prin implicarea Primăriilor și a cluburilor sportive locale, se creează o conexiune puternică între comunitate și evenimentul sportiv, sporind astfel gradul de participare și implicare.

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

Ovidio Running Constanța 2024 Astăzi am fost în vizită la Primăria Cumpăna și la clubul sportiv al comunei pentru a le transmite invitația de a se alătura evenimentului Ovidio Running, ce va avea loc Sâmbătă, în stațiunea Mamaia, începând cu ora 11:00. Ovidio Running este un eveniment sportiv organizat în parteneriat cu Universitatea Ovidius și Clubul Sportiv Farul, parte a proiectului SCORE, finanțat prin Programul ERASMUS +. Mâine, plănuim să continuăm pe aceeași notă… pozitivă, vizitând Primăria Năvodari și clubul sportiv local al acestora pentru a le transmite invitația călduroasă de a se alătura acestui eveniment special. Detaliile evenimentului și regulamentul de participare pot fi găsite accesând acest link: www.ovidiorunning.eu/events/ovidio-running-costanza/ Today, we made a lively visit to Cumpăna City Hall and the local sports club, extending an invitation to join us at the Ovidio Running event happening this Saturday in Mamaia resort, starting at 11:00 AM. Ovidio Running is a sport event made in collaboration with Ovidius University and Farul Sports Club, part of the SCORE project, funded by the ERASMUS+ Program. Tomorrow, we’ll continue spreading the positive energy by visiting Năvodari City Hall and the local sports club to warmly invite them to be part of this special event. You can access event details and participation regulations by following this link: www.ovidiorunning.eu/events/ovidio-running-costanza/


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro