Intervenție eficientă a pompierilor militari din ISU Vaslui

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Incendiu la o hală de păsări din Roșiești

Incendiu într-o hală destinată creșterii păsărilor din localitatea Roșiești

Pompierii militari din cadrul ISU Vaslui au intervenit cu patru autospeciale pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-o hală destinată creșterii păsărilor, în localitatea Roșiești. Incendiul s-a manifestat la nivelul podelei, a așternutului și a echipamentelor pentru hrănire și adăpare a păsărilor, pe o suprafață de peste 1500 metri pătrați.

La sosirea pompierilor, hala nu era populată cu păsări, ceea ce a facilitat intervenția și a evitat pierderi de vieți. Pompierii au reușit să lichideze incendiul și să salveze o parte din instalațiile aflate în pericol de distrugere de flăcări.

Potrivit informațiilor furnizate, au ars aproximativ 1800 metri pătrați din podeaua halei, precum și o parte din echipamentele electrice, cele de hrănire și de adăpare a păsărilor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire, iar autoritățile vor efectua o anchetă pentru a clarifica circumstanțele care au condus la această situație.

Este important de subliniat faptul că intervenția promptă a pompierilor a limitat pagubele materiale și a prevenit extinderea incendiului la alte clădiri sau culturi din zonă. Nu au fost înregistrate victime în urma acestui incident, iar autoritățile locale au asigurat sprijinul necesar pentru gestionarea situației de urgență.

Incendiile în halele destinate creșterii animalelor reprezintă un pericol major pentru fermieri și pentru mediul înconjurător, de aceea este important ca aceste unități să respecte normele de prevenire a incendiilor și să aibă planuri de intervenție bine structurate. Colaborarea între autorități și agenții economici este esențială pentru a asigura siguranța comunității și a mediului înconjurător.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Pompierii militari din cadrul ISU Vaslui au intervenit cu patru autospeciale pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o hală pentru creșterea păsărilor, aparținând unui agent economic din localitatea Roșiești. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la nivelul podelei, a așternutului și a echipamentelor pentru hrănire și adăpare a păsărilor. Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste 1500 metri pătrați. În momentul izbucnirii incendiului, hală nu era populată cu păsări. Pompierii militari au lichidat incendiul și au salvat o parte din instalațiile aflate în pericol de a fi distruse de flăcări. Nu au fost înregistrate victime.
Au ars aproximativ 1800 metri pătrați din podeaua halei, precum şi o parte din echipamentele electrice, cele de hrănire și de adăpare a păsărilor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Reprezentanții României s-au calificat în finalele Cupei Mondiale de Gimnastică Aerobică din Yokohama

Reprezentanții României la cupa mondială de gimnastică aerobică de la Yokohama au reușit să se califice în finalele celor...

Read More...

Mindful Eating: Cheia pentru Prevenirea Supraalimentării

Mindful Eating: Cheia pentru Prevenirea Supraalimentării Introducere Mindful Eating este o practică care a câștigat popularitate în ultimii ani, fiind considerată...

Read More...

Moștenirea civilizației Indus: orașele și cultura lor

Moștenirea civilizației Indus: orașele și cultura lor Civilizația Indusului, cunoscută și sub denumirea de civilizația Harappa, este una dintre cele...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro