Interrupție furnizare apă potabilă în blocurile din Târgoviște, 03.11.2023

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Se întrerupe apa în mai multe blocuri din Micro IV, vineri – 3 noiembrie 2023 – incomod-media.ro

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în anumite blocuri din municipiul Târgoviște pentru a remedia o avarie la conducta de distribuție a apei potabile. Potrivit unui comunicat al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița SA, apa nu va fi furnizată în blocurile 2, 3, 4, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 32B, 35A, 35B, 36, 37, 37A, 38, 39, 39A, 40, 41, 42, 43, 43A, 45, care sunt arondate stației de hidrofor PT2M4. Întreruperea furnizării apei va avea loc în data de 03.11.2023, între orele 09:00-11:00.

Pe durata întreruperii furnizării apei și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă locatarilor să nu folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea acesteia timp de 10 minute. Aceste măsuri de precauție sunt impuse pentru a asigura siguranța consumatorilor.

Rezultatele analizelor de laborator privind calitatea apei vor fi publicate pe site-ul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa. Este important ca locatarii din zona afectată să consulte aceste rezultate pentru a se asigura că apa este sigură pentru consum.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură locatarii că echipele sale depun toate eforturile necesare pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil. Este de înțeles că întreruperea furnizării apei poate cauza neplăceri, dar este important să se efectueze reparațiile necesare pentru a asigura un serviciu de calitate.

În concluzie, locatarii din blocurile menționate din municipiul Târgoviște vor fi afectați de întreruperea furnizării apei potabile în data de 03.11.2023, între orele 09:00-11:00. Se recomandă ca apa să fie limpezită și fiartă timp de 10 minute înainte de a fi consumată, iar rezultatele analizelor de laborator privind calitatea apei vor fi disponibile pe site-ul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița. Compania își cere scuze pentru disconfortul creat și depune toate eforturile pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil.

Sursa: incomod-media.ro

Vă informăm că se întrerupe furnizarea apei potabile la blocurile 2, 3, 4, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 32B, 35A, 35B, 36, 37, 37A, 38, 39, 39A, 40, 41, 42, 43, 43A, 45, arondate statiei de hidrofor PT2M4, din municipiul Targoviste, în data de 03.11.2023, între orele 09:00-11:00, pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție apă potabilă pe str.Tudorică Popescu, bl. 39A.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării lucrărilor în cel mai scurt timp.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro