Incompetența directorului RAR Vaslui și controalele-abuzive

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Directorul RAR Vaslui -de la incompetență la selfie-uri și analize politice! Când responsabilitatea se transformă în spectacol

Registrul Auto Român (RAR) – filiala Vaslui se confruntă cu numeroase reclamații din partea cetățenilor, care sunt nemulțumiți de activitatea instituției și de conducerea directorului Valentin Crețescu. Reclamațiile vin în special în legătură cu comportamentul și activitatea lui Crețescu pe rețelele sociale, unde acesta petrece mult timp, comentând și postând fotografii cu mașinile care ajung în reprezentanța RAR Vaslui.

Directorul RAR Vaslui, Valentin Crețescu, pare să fie mai mult preocupat de imaginea sa pe rețelele sociale decât de îndeplinirea responsabilităților sale în calitate de director al instituției. Comportamentul său de pe facebook, unde se prezintă ca un analist politic și un cititor de răvașe, nu este privit cu ochi buni de către șoferii vasluieni.

Un alt aspect care stârnește nemulțumirea cetățenilor este numărul mare de controale RAR, pe care aceștia le consideră excesive și abuzive. Mulți șoferi se plâng că sunt hărțuiți de funcționarii RAR și că aceștia își depășesc atribuțiile.

Reacția unui șofer revoltat a fost postată pe Facebook și a strâns numeroase distribuiri și comentarii. Acesta a criticat modul în care funcționează RAR Vaslui și a făcut comparații cu alte țări europene, unde mașinile circulă fără a fi oprite pentru controale atât de frecvente.

În concluzie, activitatea Registrului Auto Român – filiala Vaslui și comportamentul directorului Valentin Crețescu atrag numeroase critici din partea cetățenilor. Aceștia reclamă atât activitatea neadecvată a instituției, cât și comportamentul inadecvat al șefului acesteia pe rețelele sociale. De asemenea, controalele RAR sunt considerate prea multe și abuzive de către șoferi.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Instituțiile din județul Vaslui parcă sunt blestemate. În fruntea lor ajung tot felul de personaje care se chinuie din răsputeri să își demonstreze incompetența. Este și cazul Registrului Auto Român -filiala Vaslui. În ultima perioadă curg reclamațiile la activitatea acestei instituții și la adresa directorului Valentin Crețescu. Funcționarul navetist are totuși o activitate bogată! Pe facebook! Cât e ziua de lucru de lungă, Crețescu postează din greu pe rețelele sociale, comentează, compune. Când se plictisește face ședințe foto cu mașinile celor care ajung în reprezentanța RAR Vaslui. Șeful acestei instituții pare mai cu seamă un măscărici și nu un director al unei instituții serioase. Nu mai comentăm mesajele care însoțesc pozele de pe paginile oficiale ale RAR. Șoferii vasluieni nu văd însă cu ochi buni atitudinea lui Valentin Crețescu, un închipuit analist politic și un cititor de răvașe prin plenul ședințelor de Consiliu Județean. Pentru că da, șeful RAR este și consilier județean. Unul cu activitate mediocră, fără inițiative. O altă nemulțumire la adresa lui Crețescu face referire la controalele RAR: prea multe și abuzive. 

“Trei sau patru funcționari publici hăituiesc aproape zilnic cetățenii din Huși prin grija concetățeanului nostru domnul Crețescu, mare șef RAR. Ieri am fost la Piatra Neamț, prin Vaslui, Iași, Roman! Pe tot traseul și în aceste orașe nu am văzut așa ceva! Fac drumuri lungi de regulă, dar așa ceva văd doar în orașul meu! Invit pe cei de la RAR sa meargă în Grecia,Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia,Italia, Franța, Spania sa vadă mașinile care circula acolo și nimeni nu le  oprește! Mai am o întrebare MARE: PENTRU CE VERIFICAREA REMEDIERILOR SE FAC DOAR LA RAR? Va spun eu : pentru a jumuli lumea de bani”, a scris pe facebook un șofer revoltat. Postarea are zeci de distribuiri și comentarii. Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro