Incidentul din gradina din spatele casei

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Un tragic incident a avut loc sâmbătă, 4 mai, în localitatea Giarmata Vii, județul Timiș, când un bărbat în vârstă de 53 de ani și-a dat foc în grădina din spatele casei sale. Scenele cutremurătoare au fost surprinse de cei doi adolescenți, fiul și nepotul săi, ambii în vârstă de 17 ani, care au intervenit rapid pentru a încerca să-l salveze pe bărbat.

Potrivit declarațiilor poliției, incidentul a fost raportat în jurul orei 14:30, iar autoritățile au intervenit imediat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în timp ce fiul și nepotul său au reușit să stingă focul care îl cuprinsese.

În urma acestui tragic eveniment, poliția a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la gestul extrem al bărbatului.

Incidente de acest gen ridică întrebări importante legate de starea de sănătate mentală a indivizilor și de suportul disponibil pentru cei care se confruntă cu probleme psihologice sau emoționale. Este esențial ca societatea să fie mai atentă la semnalele de alarmă și să ofere sprijin și îndrumare celor care se află în suferință pentru a preveni astfel de tragedii.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Un barbat in varsta de 53 de ani si-a dat foc in gradina din spatele casei, sub privirile a doi adolescenti. La fata locului au ajuns politistii si un echipaj de salvare.

Totul s-a intamplat sambata, 4 mai, in jurul orei 14,30. Barbatul in varsta de 53 de ani a mers in gradina din spatele casei, a pus mana pe benzina si chibrit, apoi s-a autoincendiat, sub privirile a doi adolescenti, fiul sau si nepotul, ambii in varsta de 17 ani.

Cei doi au intervenit pentru a-i salva viata. Incendiul a fost stins, iar barbatul a fost transportat la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.

”Azi, 4 mai 2024, in jurul orei 14:30, politistii Sectiei 1 Rurale Timisoara au fost sesizati cu privirea faptul ca, un barbat din Giarmata Vii s-ar fi autoincendiat.

Ajunsi la fata locului,  politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, fiind vorba de un barbat, in varsta de 53 de ani, care s-a autoincendiat in gradina din spatele casei.

Pana la sosirea fortelor, incendiul a fost lichidat de catre fiul si nepotul acestuia, ambii in varsta de 17 ani.

Barbatul a fost transportat la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale de specialitate.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si efectueaza verificari pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii acestui incident”, a transmis IPJ Timis. (I.P.)



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a avut loc recent, într-un...

Read More...

Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili...

Read More...
100 de ani de la Conferința româno-sovietică de la Viena – Academia Română, Filiala Iași

Istoria relațiilor internaționale și contemporană la A.D. Xenopol, Iași

Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din cadrul Academiei Române Filiala Iași are două departamente importante: Departamentul de istorie a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro