Închiderea circulației pe Transfăgărășan pentru competiția sportivă TRANSFIER 2023

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Transfăgărășanul va fi închis sâmbătă, 2 septembrie 2023

Sâmbătă, 2 septembrie 2023, circulația rutieră va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărășan), în intervalul orar 07:00 – 18:00, pentru toate categoriile de autovehicule. Această restricție se aplică pe tronsonul din județul Argeș, între km 62+100 și km 116+808. Motivul acestei închideri este organizarea competiției sportive TRANSFIER 2023, care include probe de înot, ciclism și alergare.

Această competiție reprezintă un eveniment important pentru zona Transfăgărășanului și atrage participanți din întreaga țară și din străinătate. Traseul competiției urmează să treacă prin acest tronson al drumului național, motiv pentru care este necesară închiderea circulației rutiere temporar.

Organizatorii competiției au luat această decizie pentru a asigura siguranța participanților și a spectatorilor. Traseul de la Transfăgărășan oferă o priveliște spectaculoasă și este foarte popular printre turiști, iar închiderea temporară a drumului va permite desfășurarea în condiții optime a competiției.

Închiderea circulației rutiere pe acest tronson al Transfăgărășanului va afecta temporar traficul în zonă. Autoritățile locale și organizatorii competiției își cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această restricție și îi îndeamnă pe șoferi să folosească rute alternative sau să evite zona în intervalul menționat.

Această închidere temporară a circulației rutiere demonstrează importanța evenimentelor sportive în promovarea turismului și dezvoltarea zonei. Transfăgărășanul este un drum emblematic pentru România și astfel de competiții contribuie la promovarea acestui traseu spectaculos.

În concluzie, sâmbătă, 2 septembrie 2023, circulația rutieră va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărășan), între km 62+100 și km 116+808, în intervalul orar 07:00 – 18:00, din cauza organizării competiției TRANSFIER 2023. Această restricție temporară are ca scop asigurarea siguranței participanților și desfășurarea în condiții optime a competiției. Închiderea circulației rutiere pe acest tronson al Transfăgărășanului poate afecta traficul în zonă, iar autoritățile recomandă utilizarea rutelor alternative sau evitarea zonei în intervalul menționat.
Sursa: incomod-media.ro

Sâmbătă – 2 septembrie 2023, circulația rutieră va fi închisă, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărășan), în intervalul orar 07:00 – 18:00, pe tronsonul aferent județului Argeș ce este cuprins între km 62+100 și km 116+808, având în vedere traseul și programul competiției sportive de înot, ciclism și alergare TRANSFIER 2023. „Vă […]Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro