Incendiu tragic în localitatea Pietroșani, Argeș: Un bărbat de 73 de ani a murit, iar o femeie de 68 de ani a fost rănită

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Bătrân din Argeș, găsit mort în dormitorul cuprins de foc – incomod-media.ro

Un bărbat în vârstă de 73 de ani a fost găsit decedat în locuința sa din localitatea Pietroșani, județul Argeș, în urma unui incendiu care a avut loc în această după-amiază. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Argeș, focul a fost generat de un aparat electric defect, utilizat pentru încălzirea dormitorului. O femeie în vârstă de 68 de ani, care se afla și ea în locuință în momentul izbucnirii incendiului, a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Echipajele de pompieri de la Mioveni au intervenit prompt cu două autospeciale, însoțite de un echipaj și o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești. De asemenea, a fost trimisă o ambulanță de la SAJ Argeș pentru a acorda asistență medicală victimelor.

În urma incendiului, au ars articole textile și elemente de mobilier dintr-o încăpere, precum și tavanul construit din materiale combustibile. La sosirea pompierilor, casa de aproximativ 80 de metri pătrați era inundată cu fum dens, ceea ce a complicat operațiunea de stingere a incendiului.

Este de menționat că în aceeași localitate, comuna Pietroșani, a avut loc și un alt incendiu ieri seară. Acesta a fost provocat de jarul căzut din centrala termică și a afectat o altă locuință. Cu toate acestea, nu au fost înregistrate victime omenești în acest caz, iar pompierii au reușit să oprească propagarea focului la o casă din vecinătate.

Aceste două incidente tragice arată importanța respectării regulilor de siguranță în ceea ce privește utilizarea aparatelor electrice și a centralelor termice. Este necesar ca toți cetățenii să fie conștienți de riscurile implicate și să ia măsuri de precauție adecvate pentru a evita astfel de tragedii. De asemenea, este importantă și intervenția promptă a echipajelor de urgență, care au reușit să limiteze pagubele și să acorde asistență medicală de urgență.

Autoritățile ar trebui să intensifice campaniile de informare și conștientizare în rândul populației, pentru a preveni astfel de incidente și pentru a asigura siguranța locuințelor. Este nevoie de o colaborare strânsă între pompieri, serviciile de urgență și comunități pentru a reduce riscurile și a asigura protecția cetățenilor.

Incendiile casnice reprezintă un pericol real și trebuie luate în serios. Siguranța locuinței și a membrilor familiei trebuie să fie o prioritate și să fie tratată cu responsabilitate.

Sursa: incomod-media.ro

Un bărbat în vârstă de 73 de ani a fost găsit decedat în locuința cuprinsă de foc în această după-amiază în localitatea Pietroșani, județul Argeș, iar o femeie de 68 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Potrivit ISU Argeș, au ars articole textile și elemente de mobilier dintr-o încăpere, precum și tavanul construit din materiale combustibile. La sosirea echipajelor de stingere, casă, de aproximativ 80 mp, era inundată cu fum. Focul a fost generat de un aparat electric defect, folosit pentru încălzirea dormitorului.

La fața locului au acționat pompierii de la Mioveni, cu două autospeciale, alături de un echipaj și o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești. De asemenea, a fost alocată o ambulanță de la SAJ Argeș.

Reamintim că aseară o altă locuință din comuna Pietroșani a fost cuprinsă de foc, de la jarul căzut din centrala termică. Din fericire, incendiul nu a fost cu victime omenești, iar pompierii au reușit să oprească propagarea acestuia la o casă din vecinătate.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro