Incendii provocate de o femeie în orașul Sebiș

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Prăpăd făcut de o femeie care şi-a ieşit din minţi! A incendiat intenţionat cinci case învecinate

Cinci incendii violente, care au distrus complet cinci case, au fost investigați de poliție timp de mai multe luni. Pompierii au concluzionat că flăcările au fost provocate intenționat, iar acum poliția a finalizat ancheta și a identificat autoarea incendiilor. Din fericire, incendiile nu au produs victime, însă pagubele materiale sunt considerabile.

Potrivit IPJ Arad, incendiile au avut loc în perioada 22 iulie – 6 noiembrie, la imobile situate pe strada Crișului din orașul Sebiș. După investigații, polițiștii au ajuns la concluzia că o femeie în vârstă de 37 de ani, care locuiește în apropierea caselor incendiate, este autoarea acestor incendii.

“În urma acestor incidente, nu au fost rănite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru distrugere și distrugere din culpă, conturându-se suspiciunea rezonabilă că incendiile ar fi fost provocate de o persoană. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Sebiș, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile”, a transmis IPJ Arad.

Motivul pentru care femeia a ales să incendieze casele vecinilor săi nu este încă cunoscut. Cu toate acestea, ea a fost arestată pentru 30 de zile și este acuzată de distrugere în formă continuată, distrugere și distrugere din culpă.

Este important să subliniem că incendiile provocate intenționat reprezintă o infracțiune gravă, cu consecințe semnificative asupra vieților și proprietăților oamenilor. Acest caz arată importanța investigațiilor riguroase și a aplicării legii pentru a aduce în fața justiției pe cei vinovați de astfel de acțiuni criminale.

Sursa: IPJ Arad.

Sursa: www.sursadevest.ro

Cinci incendii violente, care au mistuit tot atâtea case, au fost anchetate de poliţişti, luni întregi, după ce pompierii au concluzionat că flăcările au fost provocate intenţionat.

Din fericire, incendiile nu s-au soldat cu victime, însă pagubele materiale sunt uriaşe.

CITEŞTE ŞI: Atac, la o construcţie nefinalizată! Ce a furat un individ, în toiul nopţii?

Flăcările au fost provocate în perioada 22 iulie – 6 noiembrie, la imobile de pe strada Crişului din oraşul Sebiş.

Acum, cercetările poliţiştilor au ajuns la final, iar concluzia este că autoarea este o femeie, care locuieşte în vecinătatea caselor incendiate.

„În urma acestor incidente, nu au fost rănite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere și distrugere din culpă, conturându-se suspiciunea rezonabilă că incendiile ar fi fost provocate de o persoană. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Sebiș, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile”, transmite IPJ Arad.

Deocamdată nu se ştie din ce motiv a ales femeia să îşi incendieze vecinii.

Certe este că a fost arestată pentru 30 de zile, fiind acuzată de distrugere în formă continuată, distrugere și distrugere din culpă.

CITEŞTE ŞI: Video: Raul Olajos, fostul partener de alianţă a lui Fritz, despre petiţia împotriva mafiei imobiliare: Vom linşa oameni? Vom judeca în piaţa publică?

foto: arhivă



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de top pentru pugiliștii Rapidului la Cupa României U-22

Medalia de aur și cele două medalii de bronz obținute de pugiliștii Rapidului la Cupa României U-22 demonstrează performanța...

Read More...
NASA Logo

Explorarea științifică în Tuolumne Meadows și Parker Lakes

Astăzi, roverul Curiosity a finalizat cu succes operațiunile științifice de contact pe solul 4187, concentrându-se pe zonele "Tuolumne Meadows"...

Read More...
Cu ce viteză mergea șoferița implicată în accidentul în care au murit trei motocicliști

Accident tragic pe DN 24: Trei motocicliști pierduți, șoferița de 19 ani externată

Un teribil accident rutier a avut loc duminică seara în județul Vaslui, lângă comuna Codăești, soldat cu moartea a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro