Incendierea masinii de serviciu a directorului general de la SC Piete SA Timisoara, Mirel Pop, în cursul nopții trecute

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Un incident neobișnuit a avut loc în cursul nopții trecute în Timișoara, având ca protagoniștii o mașină de serviciu și directorul general de la SC Piete SA Timișoara, Mirel Pop. Autoturismul acestuia a fost incendiat în fața locuinței sale, pe strada Basarabia.

Potrivit informațiilor primite prin apel la numărul de urgență 112, la ora 2:58, a fost raportat un incendiu la autoturismul de marcă Dacia Duster. La fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de la Detasamentul 2 Timișoara, care au intervenit prompt și au reușit să stingă flăcările.

În urma primei analize a situației, pompierii au concluzionat că incendiul a fost provocat intenționat, fiind vorba despre un act criminal. În acest sens, poliția a demarat o anchetă pentru a identifica autorul sau autorii acestui incident grav.

Până în prezent, directorul Mirel Pop nu a făcut nicio declarație publică referitoare la acest eveniment nefericit. Cu toate acestea, se așteaptă ca în următoarele zile să ofere mai multe detalii cu privire la incidentul care i-a avut ca țintă mașina de serviciu.

Este important de menționat că SC Piete SA Timișoara este o societate comercială deținută de Primăria Timișoara și are ca obiect de activitate administrarea și dezvoltarea piețelor din oraș. În contextul acestui incident, se ridică întrebarea dacă există o posibilă legătură între incendierea mașinii directorului general și activitatea desfășurată de societatea pe care acesta o conduce.

Este de așteptat ca autoritățile să facă toate demersurile necesare pentru a identifica și aduce în fața justiției persoanele implicate în acest incident. De asemenea, se pune problema măsurilor de securitate și protecție ce trebuie implementate pentru a preveni astfel de situații în viitor și pentru a asigura siguranța angajaților și a directorilor de la societățile comerciale importante din oraș.

Vom continua să monitorizăm evoluția anchetei și să aducem informații actualizate privind acest incident.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Incident specific statelor sud-americane, in cursul noptii trecute, in Timisoara. Masina de serviciu apartinand directorului general de la SC Piete SA Timisoara, Mirel Pop, i-a fost incendiata in fata locuintei.

In jurul orei 2,58 a fost semnalat prin apel la 112 faptul ca un autoturism arde pe strada Basarabia, din Timisoara.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje de la Detasamentul 2 Timisoara.

Incendiul la autovehiculul marca Dacia Duster se manifesta generalizat, insa pompierii au reusit sa-l stinga.

Cauza probabila a incendiului e o actiune intentionata. Politia a demarat o ancheta in legatura cu incendiul la masina care apartine societatii Piete SA. Pana la ora redactarii acestui articol, directorul Mirel Pop nu a iesit public cu nicio declaratie. Vom reveni… (I.P.)

Sursa: pressalert.ro

Foto: arhivaAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Răzvan Arnăut merge la Jocurile Olimpice cu gândul la o medalie olimpică la lupte

Răzvan Arnăut, un sportiv român talentat, se pregătește să participe la Jocurile Olimpice cu un singur gând în minte:...

Read More...

SUA. Kamala Harris are sprijinul politic pentru a deveni candidată la prezidențialele din noiembrie

Un sondaj realizat de Associated Press în rândul delegaților a arătat că Harris are sprijinul a 2.538 de delegați,...

Read More...

Octavia Iacob Brosser, Veteran al Rapidului – Un Om deosebit!

Octavia Iacob Brosser, antrenoarea coordonatoare a secției de atletsim a Rapidului, împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Cu o carieră...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro