În Rusia se numără voturile. Putin deja conduce cu 87,16%

BY: stiridinromania.ro In Externe, STIRILE ZILEI
vladimir putin elections RT WEB Screenshot 2024-03-17 235259

Ultima transmisiune a televiziunii ruse RT arată că, după numărarea a 73,33% din voturi, actualul președinte Vladimir Putin conduce detașat cu 87,16%. Se conturează tot mai clar perspectiva unei prelungiri cu încă 6 ani a mandatului lui Putin la cârma Rusiei.

Conform Tass.com, prezența alegătorilor ruși la urne a fost de 65,05% astăzi la ora 9:50 AM GMT, fără a include voturile online.

Cele 3 zile de alegeri pentru funcția de șef de stat al Rusiei (perioada 15-17 martie), s-au încheiat duminică. Ultimele secții de votare s-au închis în regiunea Kaliningrad la ora 8:00 PM ora locală (6:00 PM GMT).

Candidatul auto-nominalizat și președinte în exercițiu, Vladimir Putin, conduce sondajele cu 87,16% din voturi, cu 71.25% din buletinele de vot numărate. Pe locul al doilea se află candidatul Partidului Comunist al Federației Ruse (CPRF), Nikolay Kharitonov, cu 4,19% din voturi, urmat de candidatul Partidului Oamenilor Noi, Vladislav Davankov (4,07%) și candidatul Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR), Leonid Slutsky (3,15%).

Conform ultimelor date de la Comisia Electorală Centrală (CEC), prezența la vot a fost de 74,2% până la ora 9:00 PM ora Moscovei (6:00 PM GMT).

Foto: web screenshot RT

Sursa: RT

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Cine este Zaharcu Mircea-Sorin și de ce vrea să fie președintele Consiliului Județean Tulcea?

Zaharcu Mircea-Sorin: Candidatul ideal pentru președintele Consiliului Județean Tulcea

Zaharcu Mircea-Sorin, un candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea, se prezintă ca fiind cel mai tânăr,...

Read More...

David Puicea concurează pentru o medalie la sărituri în finala Campionatelor Europene de gimnastică artistică din Rimini

David Puicea este unul dintre sportivii români care concurează astăzi pentru o medalie la sărituri, la Campionatele Europene de...

Read More...

Victorie pentru Dinamo în Liga de rugby Kaufland – etapa 3

În etapa a treia a Ligii de rugby Kaufland, echipa Dinamo a reușit să obțină o victorie importantă în...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro