În cadrul operațiunii globale împotriva traficului de persoane, s-au identificat 1 426 de persoane care ar putea fi victime.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
1 426 de victime potențiale identificate în cadrul operațiunii globale împotriva traficului de persoane

1.426 de posibile victime identificate într-o operațiune globală împotriva traficului de persoane

Într-o operațiune globală împotriva traficului de persoane, coordonată de Europol și Interpol, au fost identificate 1.426 de posibile victime și au fost arestate 286 de suspecți.

Operațiunea, care a avut loc în luna septembrie, a implicat 74 de țări și a vizat traficanții de persoane care operează în Europa și Asia. Activitățile infracționale vizate de operațiune au inclus traficul sexual, exploatarea muncii și traficul de organe.

În cadrul operațiunii, au fost efectuate percheziții și arestări, iar mai multe grupuri criminale au fost dezmembrate. De asemenea, s-au identificat și salvat mai multe victime ale traficului de persoane.

Europol a declarat că această operațiune a fost “una dintre cele mai mari și mai complexe operațiuni împotriva traficului de persoane din istoria recentă”.

“Este important să continuăm să luptăm împotriva traficului de persoane, care este o infracțiune gravă care afectează milioane de oameni în întreaga lume”, a declarat Catherine De Bolle, directorul executiv al Europol.

Europol a subliniat, de asemenea, necesitatea cooperării internaționale în lupta împotriva traficului de persoane și a declarat că va continua să lucreze cu partenerii săi pentru a combate această infracțiune.

Sursa si foto: politico.eu

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro