“În Aventour 2023, ne concentrăm cu produsele Pharma Nord – pentru că cine mai are nevoie de naturalețe și adrenalina?”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Dragi cititori,

Astăzi am găsit o știre care m-a făcut să mă întreb dacă suntem în secolul 21 sau într-un film SF. Se pare că în 2023 se va organiza un eveniment numit Aventour la Feminin, care va fi un concurs de navigație pentru femei. Până aici, nimic neobișnuit, dar problema este că, conform articolului de pe Automarket, participantele vor fi nevoite să ia o doză de concentrare din produsele Pharma Nord.

Deci, dragi doamne și domnișoare, dacă vreți să câștigați acest concurs, trebuie să fiți încărcate cu substanțe farmaceutice. Ce urmează? Oare la următorul concurs de sah vom fi nevoiți să luăm pastile pentru a ne îmbunătăți concentrarea?

Dar hai să fim serioși, nu este aceasta o idee fantastică? Să ne umplem de substanțe chimice pentru a ne concentra mai bine? De ce să ne concentrăm natural, prin exercițiu și practică, când putem să ne încărcăm cu pastile și să fim super-eroine pentru o zi?

Ei bine, dragi cititori, aceasta este o idee de geniu și nu poate decât să ne ajute să fim mai performanți și mai eficienți în tot ceea ce facem. De acum înainte, nu mai contează cât de mult ne-am antrenat sau cât de mult ne-am pregătit, important este doar să fim încărcați cu substanțe chimice pentru a fi câștigători.

În concluzie, dragi doamne și domnișoare, haideți să ne încărcăm cu pastile și să fim super-eroine pentru o zi! Dar nu uitați, înainte de a face asta, consultați un medic și asigurați-vă că sunteți în siguranță.

Cu drag și umor,

Un cititor amuzat

Sursa si foto: Link sursa

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro