GUST pentru Aviație!…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

GUST pentru Aviație!
Ei poate nu merg în poligoane și nu trag cu arma, dar luptă zi de zi pentru colegii lor:
într-o atmosferă caldă şi familială, militarii Bazei 90 Transport Aerian sunt aşteptați zi de zi la masă de echipa coordonată de m.m. Bogdan Marinescu, bucătar chef la popota unității militare, pentru a le delecta papilele gustative cu preparate după rețete personale, tradiționale şi internaționale, adaptate standardelor militare!
M.m. Bogdan Marinescu a dobândit respectul şi responsabilitatea pentru profesia şi haina militară în anii de liceu militar de aviație de la Craiova, perioadă în care a prins “gust” pentru aviație şi zbor!
El spune că “zborul unei păsări e un exercițiu ce caută necuprinsul”, iar apetitul pentru arta culinară l-a descoperit la Şcoala de Aplicație pentru Logistică “General Constantin Zaharia” de la Chitila, în specialitatea maistru militar pentru produse culinare şi la cursurile de gastronomie, cu ajutorul cărora a dobândit pricepere şi experiență.
S-a perfecționat cu ajutorul mentorilor săi – maeştri bucătari – de la care “a furat” meserie şi a învățat să realizeze rețete pentru bucate gustoase şi sănătoase “ca la mama acasă”.
Savoarea bucatelor este asigurată de echipa de bucătari – ospătari, specializați în artă culinară, ce pregătesc preparatele şi servesc masa cu multă pricepere şi amabilitate.
Bucătar chef Marinescu ne spune că “Secretul preparatelor gustoase constă în ingredientul principal pe care îl foloseşte cu mult succes: Pasiune asezonată cu dragoste pentru profesie şi multă seriozitate”, motiv pentru care dă gust şi viață preparatelorşi ne urează “Poftă Bună”!
“Logistica nu a câştigat nicio bătălie, dar niciun război nu s-a câştigat fără logistică.”

@Baza90TranportAerian
#Baza90TransportAerian #popota #organizatie #logistica
Data: 2023-07-11 15:14:02

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Premieră în Justiție. Imaginea lui Ceaușescu pe prelata unui camion i-a adus dosar penal unui locuitor din Zalău

Fotografia alb-negru de pe camionul surprins pe Valea Oltului era însoțită de textul: „Singurul conducător român cu sânge de...

Read More...

Miniștrii de Externe din SUA și Rusia au discutat telefonic despre riscul unei „posibile escaladări”

Ministrul rus al Apărării, Andrei Belousov, și secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, au discutat telefonic, pe 12 iulie,...

Read More...

Deplasare a unui contingent de pompieri către Franța

Astăzi, 13 iulie, a pornit către Franța cel de-al doilea contingent format din 40 de pompieri pentru schimbarea efectivelor...

Read More...

One commentOn GUST pentru Aviație!…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro