Grupul de lucru al Agenției Naționale pentru Sport se extinde cu reprezentanți din Republica Moldova

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Grupul de lucru inițiat de Agenția Națională pentru Sport în scopul scrierii de proiecte comune, care să susțină, să promoveze și să implementeze activitatea sportivă, s-a lărgit cu reprezentanți publici și privați din Republica Moldova. Ședințele de lucru săptămânale au continuat astăzi la sediul Institutului Național de Cercetare pentru Sport (INCS) cu o nouă reuniune, în format mixt (fizic și online).

În conformitate cu cele 6 puncte de interes comun, respectiv educare și ocupare, evenimente sportive, incluziune și diversitate, sustenabilitate, digitalizare și capacity building, partenerii grupului de lucru au avansat în discuții, prin prezentarea reciprocă a unor idei concrete de proiecte comune.

La întâlnirea de azi au luat parte, alături de colegele noastre Anca-Maria Ionescu și Elena Nicolau:

Mariana Grozavu și Maria Timuș – consultanți în cadrul Direcției Politici în Domeniul Sportului al Ministerului Educației și Cercetării (Rep. Moldova)
Maxim Zorchin – Președinte Asociața obștească ’’Sporter’’ (Rep. Moldova)
Conf. univ. dr. Onoi Mihail – Decanul facultății de Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Moldova
Federația Română de Gimnastică (Alexandra Radu și Natalia Rata)
Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport (Ciprian Panait)
Institutul National de Cercetare pentru Sport (Radu Bidiugan și Dan Boboc)
Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor (Ramona Ceamuru)
Asociația Sportivă Corporate Games (Radu Rădulescu)
Academia de Studii Economice din București (prof. univ. dr. Teodora Dominteanu).

Această extindere a grupului de lucru este un pas important în direcția consolidării colaborării și a schimbului de experiență între cele două țări. Prin colaborarea între reprezentanții publici și privați, se pot dezvolta și implementa proiecte care vor avea un impact semnificativ asupra activității sportive și asupra comunităților din România și Republica Moldova.

De asemenea, prin adăugarea reprezentanților din Republica Moldova, grupul de lucru devine și mai divers și mai complet, cu o varietate de perspective și expertiză care pot contribui la identificarea celor mai bune soluții și la elaborarea de strategii eficiente în domeniul sportului.

În concluzie, extinderea grupului de lucru inițiat de Agenția Națională pentru Sport cu reprezentanți din Republica Moldova reprezintă un pas important în direcția consolidării colaborării și a dezvoltării proiectelor comune. Prin lucrul în echipă și prin schimbul de idei și experiență, se pot obține rezultate semnificative în promovarea și susținerea activității sportive în cele două țări.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Grupul de lucru inițiat de Agenția Națională pentru Sport în scopul scrierii de proiecte comune, care să susțină, să promoveze și să implementeze activitatea sp…ortivă, s-a lărgit cu reprezentanți publici și privați din Republica Moldova. Ședințele de lucru săptămânale au continuat astăzi la sediul Institutului Național de Cercetare pentru Sport (INCS) cu o nouă reuniune, în format mixt (fizic și online). În conformitate cu cele 6 puncte de interes comun, respectiv educare și ocupare, evenimente sportive, incluziune și diversitate, sustenabilitate, digitalizare și capacity building, partenerii grupului de lucru au avansat în discuții, prin prezentarea reciprocă a unor idei concrete de proiecte comune. La întâlnirea de azi au luat parte, alături de colegele noastre Anca-Maria Ionescu și Elena Nicolau: Mariana Grozavu și Maria Timuș – consultanți în cadrul Direcției Politici în Domeniul Sportului al Ministerului Educației și Cercetării (Rep. Moldova) Maxim Zorchin – Președinte Asociața obștească ’’Sporter’’ (Rep. Moldova) Conf. univ. dr. Onoi Mihail – Decanul facultății de Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Moldova Federația Română de Gimnastică (Alexandra Radu și Natalia Rata) Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport (Ciprian Panait) Institutul National de Cercetare pentru Sport (Radu Bidiugan și Dan Boboc) Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor (Ramona Ceamuru) Asociația Sportivă Corporate Games (Radu Rădulescu) Academia de Studii Economice din București (prof. univ. dr. Teodora Dominteanu). #ANS #agențianaționalăpentrusport


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro