Ghid pas cu pas pentru a vă căsători la Primăria San Francisco

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
city guide

Primăria San Francisco este un loc uimitor de frumos pentru a avea ceremonia de nuntă. Este convenabil, ieftin și disponibil pe tot parcursul anului. Nu va trebui să petreci aproape atât de mult timp planificând o nuntă la Primărie precum ai face o nuntă tradițională, dar mai sunt câteva lucruri care trebuie făcute în avans. Am fotografiat nunți la Primărie de ani de zile și am decis că ar fi util să le ofer cuplurilor logodite un ghid ușor de urmărit pentru a se căsători în acest loc fantastic. Urmați acești pași și nu puteți greși!

1. Faceți rezervări. Va trebui să faceți 2 rezervări. Prima este să rezervați un timp pentru a obține permisul de căsătorie la Primărie. Cât timp ești acolo, s-ar putea să-ți rezervi data nunții. Este foarte recomandat să obțineți licența înainte de ziua ceremoniei propriu-zise. Am fotografiat câteva nunți în care fericitul cuplu a încercat să facă totul într-o singură zi. Aproape că am ratat ceremonia în cel puțin 1 dintre aceste cazuri și adaugă întotdeauna un element de stres care nu este necesar. Puteți rezerva data ceremoniei cu 90 de zile în avans. Biroul Grefierului Județean este deschis de la 10:00 la 15:30 de luni până vineri și este situat la etajul 1.

2. Alegeți locația dvs. Există o serie de locații excelente pentru a vă căsători în cadrul Primăriei. Rotonda este situată în partea de sus a scării mari și este cea mai obișnuită locație pentru cuplurile pentru a avea ceremonia. La momentul scrierii acestui articol, taxele erau de 73 USD pentru această locație sau o cameră privată. Balconul de la etajul 4 și balconul Primarului sunt câteva dintre locațiile noastre preferate, dar trebuie să plătiți suplimentar și să le rezervați dacă doriți să fiți sigur că le asigurați. Judecătorii vă vor duce adesea în aceste locații dacă le solicitați, dar numai dacă au timp. Dacă este o zi aglomerată, probabil că nu se va întâmpla, așa că va trebui să plătiți taxa suplimentară. În prezent, balconul primarului costă 1.000 USD și puteți invita oaspeți suplimentari, iar aceștia vor oferi chiar locuri. Cu toate acestea, am fotografiat nunți în aceste locații de zeci de ori și cuplul nu a plătit nici un ban în plus. Cu siguranță este un risc așa că dacă ai un număr mare de invitați, plătești banii!

3. Angajează un fotograf profesionist de nuntă. Da, acesta este pasul 3! De ce? Ei bine, pentru că dacă ai de gând să te căsătorești în acest loc frumos, TREBUIE să faci fotografii grozave. Dacă crezi că vei reuși asta cu unchiul Jim care este „foarte grozav cu o cameră”, gândește-te din nou! Orice tip de fotografie de nuntă este dificil, dar Primăria poate fi o provocare cu lumina schimbătoare și unghiurile dure. Este recomandat să angajați pe cineva care are experiență în filmarea nunților la Primărie. Există destul de multe bune acolo, doar căutați pe Google sau Yelp. Incearca sa gasesti un fotograf specializat in nunti si care a facut cel putin 3 nunti la Primarie.

4. Alcătuiește-ți lista de invitați. Aceasta este partea grea. Primăria San Francisco acceptă doar 6 invitați pentru o nuntă standard. Pentru a avea mai mult, trebuie să plătești. Se impune acest lucru? Nu. Dar ar trebui să vii cu 20 de persoane? Nu! Sala este limitată și, dacă aduci atât de mulți oameni, îi vei deranja pe alții care au ceremonia lor în aceeași oră cu a ta. Păstrați-l sub 10 persoane și ar trebui să fiți în siguranță. Roagă-ți oaspeții să încerce să stea departe de alte cupluri care își fac fotografiile. Este un lucru politicos de făcut! Dacă doriți să aduceți o mulțime mare, aranjați-l cu biroul Grefierului și plătiți taxa suplimentară. Vei fi fericit că ai făcut-o.

5. Ce să faci în ziua ta cea mare. Cel mai important… Adu-ți legitimația și permisul de căsătorie! Veți avea nevoie și de un martor. Dacă nu ai pe nimeni, fotograful tău poate fi martor. Statul cere doar unul. Înregistrarea pentru ceremonie are loc cu 10 minute înainte de ora reală. Ar trebui să plănuiți să ajungeți la Primărie cu cel puțin 30 de minute înainte de această oră, pentru a vă oferi un moment pentru a vă instala și a găsi posibile locații pentru ceremonie. Când vă înregistrați, asigurați-vă că și întreabă-ți judecătorul dacă poți alege locația. În funcție de aglomerația din acea zi, vi se poate permite să vă alegeți locul. De multe ori va fi dictat de ceea ce este disponibil, dar nu vă faceți griji, fiecare locație este fantastică. Dacă nu ați ales o zi de vineri sau altă dată specială, sunt șanse să puteți merge oriunde doriți. Doar asigurați-vă că întrebați.

6. Ești căsătorit! Ce urmeaza? Dacă ați angajat un fotograf profesionist, cel mai probabil acesta vă va duce într-un tur al clădirii pentru a vă fotografia în unele dintre cele mai bune locuri. Distrați-vă cu asta și bucurați-vă de frumusețea Primăriei San Francisco.

Source by Mike Dubnoff
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro