Ghid de călătorie Madurai – Orașul templu din India de Sud

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
city guide

Madurai este unul dintre cele mai mari orașe din Tamil Nadu și este a doua cea mai mare corporație municipală din stat. Este unul dintre orașele antice din India care a fost locuit acum două milioane de ani. Acesta a servit drept sediu al imperiilor Tamil și anume dinastia Nayak și dinastia Pandya. Madurai a servit drept capitală, iar orașul este remarcat pentru Templul Meenakshi Amman, care descrie stilul de arhitectură dravidian. Deoarece aici există multe temple hinduse, acesta este unul dintre centrele importante de pelerinaj din India. Atât de mulți pelerini, cât și turiști vizitează Madurai pe tot parcursul anului.

Madurai are un loc proeminent în istoria Indiei de Sud și a fost numit sub diferite nume ca Thoonga Nagaram, Koodal Nagaram și Naanmaadakkoodal. În timpul lui Pandya Kings, literatura tamilă a înflorit aici, iar savanții și poeții tamili au fost salutați și ținuți la mare stimă. Toate aceste moșteniri din Madurai l-au făcut un oraș interesant de vizitat. Există multe locuri istorice de vizitat aici care atrag populație turistică.

Templul Madurai Meenakshi cu cele patru gopuram imense în fiecare direcție oferă o priveliște maiestuoasă. Există un Pottramaraikkulam aici care este deschis tuturor. Templul are multe săli cu diverse nume și altare ale lui Meenakshi, Sundareswarar și alți zei și zeițe. Alte locuri sfinte din apropiere de Madurai sunt Templul Koodal Azhagar, Thiruparankundram, Templul Alagar etc.

Unele dintre locurile de vizitat din oras sunt Palatul Thirumalai Nayak, Muzeul Gandhi, Moscheea Mare Kazimar si Maqbara, Vandiyur Mariamman Theppakkulam si Goripalayam Dargah. Palatul Thirumalai Nayak a fost construit în secolul al XVII-lea de către domnitorul de atunci Thirumalai Nayak, care a avut un rol important în construcția popularului Templu Meenakshi. Acest palat are două porțiuni și anume Swargavilasa și Ranga Vilasa. În fiecare seară, aici este susținut spectacolul de lumini și sunet care prezintă istoria Silappathikaram atât în ​​limbile engleză, cât și în limbile tamilă.

Există un aflux mare de comunități de studenți și datorită prezenței multor instituții de învățământ de înaltă clasă, cum ar fi Universitatea Madurai Kamaraj, Colegiul Medical Madurai, Colegiul de Inginerie Thiagarajar și Colegiul Agricol din Madurai. Evident, ei caută locuri confortabile în care să se cazeze. Deci, există multe hoteluri de lux, precum și de buget, situate în toate părțile orașului. Creșterea exponențială în sectorul de afaceri, sectorul bancar și sectorul industrial a dus la creșterea industriei hoteliere cot la cot.

Puteți găsi hoteluri bune în Madurai în și în jurul templului și lângă gara. Dacă sunteți în căutarea unor hoteluri de lux, atunci puteți găsi unele bune în Alagar Koil Road. Bucătăria din Madurai are adevăratele gusturi ale oamenilor tamil. Are produse alimentare unice, cum ar fi paruthi paal, jigarthanda și panangalkandu paal. Soiurile precum appam, kuzhi paniyaram și malligaippoo idlis se vor topi în gură. Consultați ghidul de călătorie potrivit Madurai și alegeți hotelurile și restaurantele bune din Madurai pentru a vă face vizita memorabilă în acest oraș templu.

Source by Suhaina Mazhar Sumazla
Foto: Pixabay

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Sfaturi de moda pentru sezonul primavara-vara 2024

Iulius Town propune sugestii interesante pentru garderoba de primavara-vara 2024 Pentru cei care abia asteapta sa-si actualizeze garderoba pentru sezonul...

Read More...
NASA Earns Best Place to Work in Government for 12 Straight Years

NASA, Cel Mai Bun Loc de Muncă în Guvernul Federal – 2023

NASA a fost desemnată joi ca fiind cel mai bun loc de muncă în guvernul federal în 2023 -...

Read More...
Prezentare de carte Mazzini și românii. „Apostolul națiunii” și Risorgimento-ul european – Academia Română, Filiala Iași

Mazzini și românii: Apostolul națiunii și Risorgimento-ul european

Evenimentul de prezentare a cărții "Mazzini și românii. „Apostolul națiunii” și Risorgimento-ul european" va avea loc la Facultatea de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro