Fost procuror ridicat de poliție în urma descoperirii unei plantatii ilegale de canabis într-o vie familiei

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Un fost procuror a fost arestat astăzi de polițiștii antidrog din cadrul SCCO Vrancea, după ce într-o plantatie de vie a familiei acestuia a fost descoperită o plantatie de cannabis. Acest incident nu este prima abatere a fostului magistrat, potrivit datelor din anchetă.

Autoritățile au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele principalelor persoane suspectate, în orașul Panciu, județul Vrancea, într-un dosar penal privind cultivarea și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. În urma perchezițiilor, au fost găsite aproximativ 250 de plante de cannabis ascunse în vita de vie, precum și resturi de muguri.

Când a fost întrebat de motivul cultivării plantei ilegale, bărbatul în vârstă de 65 de ani le-ar fi spus autorităților că pregătea o plăcintă tradițională, în care folosea semințe de cannabis. Această declarație ridică semne de întrebare și ridică suspiciuni cu privire la activitățile sale.

Surse din cadrul anchetei susțin că fostul procuror ar fi capul unei rețele de droguri, fapt ce necesită o investigație amănunțită pentru confirmare. De asemenea, se pare că acesta a mai avut vizite ale polițiștilor antidrog în trecut, ceea ce indică posibile probleme de sănătate ale bărbatului.

Această situație evidențiază necesitatea unei monitorizări și acțiuni sporite împotriva traficului și consumului de droguri. Cultivarea și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept sunt infracțiuni grave, care pot avea consecințe negative asupra sănătății și securității publice.

În concluzie, arestarea fostului procuror și descoperirea plantatiei de cannabis în proprietatea sa ridică întrebări cu privire la activitățile sale și necesită o investigație amănunțită pentru a stabili toate aspectele legate de acest caz.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Un fost procuror a fost ridicat, astazi, de politistii Antidrog din cadrul SCCO Vrancea, dupa ce intr-o plantatie de vie a familiei a fost descoperita o plantatie de cannabis. Fostul magistrat, in varsta de 65 de ani, nu ar fi la prima abatere, spun date din ancheta, iar cand a fost confruntat de autoritati le-a spus, senin, ca ingrijea cultura pentru ca avea nevoie de seminte pentru o placinta traditionala.

Politistii au facut 2 perchezitii domiciliare la locuintele principalilor suspecti, pe raza orasului Panciu, judetul Vrancea, intr-un dosar penal privind comiterea infractiunilor de cultivare si detinere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept, ocazie cu care s-au pus in aplicare si 3 mandate de aducere. La locuinta fostului procuror au gasit, ascunsa in vita de vie, aproximativ 250 de plante de canabis, dar si resturi de muguri.

Cand a fost intrebat de ce cultiva planta ilegala, barbatul de 65 de ani le-ar fi spus oamenilor legii ca el prepara o placinta traditionala, la care foloseste seminte de canabis. In urma perchezitiilor, 3 oameni au ajuns la audieri. Surse din cadrul anchei spun ca fostul procuror ar fi capul retelei de droguri. Nu este prima data cand politistii de la Antidrog ii trec pragul casei si, se pare, barbatul sufera de probleme de sanatate. (V.E.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Voluntari pentru realizarea unui film despre eclipsa solara totala din 8 aprilie 2024

În timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie 2024, avem nevoie de voluntari de-a lungul traiectoriei de totalitate...

Read More...

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro